L’Ajuntament d’Onda habilita per segon any consecutiu un servei d’autobús gratuït per a gaudir de les festes de la Magdalena

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament d’Onda posa a disposició dels onders un servei gratuït d’autobús amb destinació Castelló, els dissabtes 18 i 25 de març, amb l’objectiu de facilitar l’accés dels veïns a les festes de la Magdalena. Després dels bons resultats de l’any passat, la regidoria d’Igualtat que lidera el regidor Asensio Blaya, torna a posar en marxa aquesta iniciativa, amb més horaris, “per a evitar als nostres veïns d’Onda, especialment els més jóvens, que agafen els seus vehicles per a traslladar-se a Castelló”.

Les eixides es realitzaran des de la parada d’autobús de l’avinguda Montendre d’Onda i tindran com a destinació l’estació de Renfe de Castelló. Els autobusos eixiran a les 21.00 i 00.00 hores, mentre que la volta, des de l’estació de Renfe, serà a les 23.00, a les 05.00, a les 06.00 i a les 07.00 hores de la matinada. D’aquesta manera, l’equip de govern amplia el servei amb dos viatges més de tornada respecte a l’any anterior, complint així la demanda d’alguns veïns que sol·licitaven més disponibilitat horària.

Així mateix, el regidor ha informat sobre una altra novetat respecte a aquest servei. Enguany es podrà recollir amb antelació un tiquet a la Casa de la Cultura, que encara que no garantirà un seient, sí donarà prioritat a l’hora de pujar a l’autobús als veïns que ho hagen adquirit. Des de l’àrea de Joventut i Igualtat que dirigeix Asensio Blaya es recomana optar per aquesta opció ja que, a causa de la gran demanda, es creen llargues cues i els autobusos s’omplin per complet ràpidament. “Cada vegada són més els onders que s’acosten a Castelló per a gaudir de les festes i la nostra prioritat és que ho facen amb total seguretat i tranquil·litat”, ha dit el regidor. “D’aquesta manera, l’equip de govern espera agilitzar el funcionament d’aquest servei i evitar que els veïns i veïnes d’Onda agafen el cotxe, tinguen problemes de desplaçaments i que així puguen gaudir més de les festes de la Magdalena”, ha conclòs Blaya.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.