L’Ajuntament d’Onda garanteix l’Ajuda a Domicili a 44 majors dependents

  • El consistori destina en el primer semestre de l’any més de 50.000 euros per a atendre als majors del municipi amb pocs recursos econòmics

L’Ajuntament d’Onda continua garantint l’atenció dels majors dependents a través del Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) que gestiona l’àrea de Política Social. L’equip de govern socialista ha aprovat en la Junta de Govern Local aquest servei a un total de 44 usuaris. Segons ha indicat la regidora de Política Social del Consistori, Mari Carmen Aguilella, en el primer semestre de l’any, s’han tramitat sol·licituds per valor de 50.916 euros que es destinaran directament a ajudes per a persones majors de la localitat amb escassos recursos econòmics.

La concessió d’aquestes prestacions estan vinculades a la conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana. En aquest sentit, la regidora ha explicat que des de l’àrea de Política Social del consistori es cobreixen les necessitats d’aquestes persones majors fins que l’Administració Autonòmica reconega el grau de dependència de les mateixes. “El nostre objectiu principal és continuar proporcionant suport a les persones majors en situació de dependència que no poden valdre’s per si mateixos per a les accions del dia a dia. Amb aquesta mesura dignifiquem la vida d’aquestes persones i promovem la independència i autonomia personal de qui més ho necessita”, ha explicat la regidora Mari Carmen Aguilella.

L’equip de govern, liderat per Ximo Huguet, ha manifestat que és necessari integrar les persones majors en la vida de la ciutat perquè no queden aïllats, així com afavorir que es troben còmodes en el seu entorn quotidià. “Per a això comptem amb un equip de professionals altament qualificats que garanteixen la prevenció, formació i rehabilitació dels nostres majors, així com atenen les accions més bàsiques de la vida diària», ha assegurat la regidora.

Finalment, Aguilella ha fet insistència en el fet que aquesta iniciativa es troba emmarcada en el projecte elaborat per l’equip de govern, que combina tota una sèrie de serveis com el “Menjar a casa”, la ‘Teleassistència’ i la ‘Teleajuda’, que en conjunt formen una xarxa de protecció i seguretat per als majors i les seves famílies.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.