La Biblioteca d’Onda recopila fotografies antigues de Pasqua per a reconstruir el passat de la ciutat

  • El material fotogràfic recopilat s’inclourà en l’exposició ‘Que passe la passera; la Pasqua tradicional a Onda’, que estarà oberta al públic a la Casa de la Cultura del 7 al 30 d’abril

La Biblioteca Municipal està organitzant una exposició sobre la Pasqua en Onda i per a això demanen la col·laboració dels veïns i veïnes de la localitat, que poden aportar informació, fotografies antigues o un altre tipus de material com a mocadors, cartells o cistelles.

L’exposició, que s’ubicarà a la Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultural, portarà per títol ‘Que passe la passera; la Pasqua tradicional a Onda’ i romandrà oberta al públic del 7 al 30 d’abril.

Les imatges que no s’exhibisquen en aquesta exposició seran igualment recopilades i preservades, per a ajudar a reconstruir la història de la ciutat. Totes les fotos rebudes s’escanejaran perquè formen part de l’hemeroteca de la biblioteca i es tornaran els seus originals als seus legítims propietaris, així com la resta de material que s’incloga en l’exposició.

Els interessats que desitgen participar tenen fins al 3 d’abril per a cedir el material a la biblioteca d’adults, en horari de 9.30 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores. Una vegada passat aquest període, l’Ajuntament continuarà recopilant el material de Pasqua per a la seva preservació, encara que ja no podrà formar part d’aquesta exposició.

La tinent d’alcalde de Promoció Cultural, Encarna Ribes, ha demanat “la col·laboració de totes aquelles persones que pogueren tenir fotografies o material que il·lustren la Pasqua a Onda per a així contribuir a recordar el passat de la ciutat”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.