El Teatre Mònaco acosta la història de la poetessa ondera Anna Rebeca Mezquita

  • La representació, que està inclosa al programa de sensibilització i educació en el foment d’igualtat ‘Març de la Dona’, s’estrenarà el dia 11

  • Els dies 15 i 16 es realitzaran dos passes dirigits als estudiants de secundària d’Onda

El Teatre Mònaco d’Onda acollirà ‘Anna Rebeca Mezquita, a dues veus’, un espectacle amb una posada en escena moderna que està inclòs al programa de sensibilització i educació en el foment d’igualtat que organitza el consistori i que porta per títol ‘Març de la Dona’. Mitjançant la música, el teatre i les projeccions audiovisuals, les artistes locals Carme Juan i Maite Gil introduiran a l’espectador en la vida i obra d’Anna Rebeca Mezquita, la il·lustre poetessa i la primera dona ondera a guanyar els ‘Jocs Florals’.

L’obra de teatre s’estrenarà el pròxim 11 de març a les 19.00 hores. A més, es realitzaran dos passes didàctics, els dies 15 i 16 de març, dirigits a alumnes d’ESO, 1r de Batxillerat i alguns cicles formatius. D’aquesta manera, tant l’àrea d’Igualtat, que gestiona Asensio Blaya, com les àrees de Promoció Cultural i Educació, que dirigeix Encarna Ribes,“acosten la història de la poetessa als més joves i fomenten entre aquest col·lectiu conceptes relacionats amb la igualtat entre homes i dones”.

A més, el consistori torna a apostar per “la gent d’Onda” i en aquesta ocasió, Ribes s’ha mostrat orgullosa de poder comptar amb “dos artistes locals de nivell nacional i grans referents culturals, per a donar a conèixer la figura de l’ondera Anna Rebeca Mezquita”. Les actrius Carme Juan i Maite Gil no estaran soles en l’escenari. “Trepitjaran les taules per primera vegada diversos xiquets de la nova secció infantil de l’Escola Municipal de Teatre d’Onda i també els acompanyaran alumnes del Centre de Dansa de la Unió Musical Santa Cecília”, ha destacat la tinent d’alcalde de Promoció Cultural.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.