El servei d’informació municipal de l’Ajuntament d’Onda arriba a 2.000 veïns

  • Els inscrits tenen accés a continguts sobre agenda cultural, bàndols o convocatòries de cursos

Més de 2.000 veïns de la localitat ja s’han donat d’alta al canal d’informació municipal gratuït ‘Onda Comunica’ i segueix augmentant dia a dia. L’Ajuntament d’Onda, a través de l’aplicació WhatsApp, manté contacte directe amb els veïns de la localitat i els manté informats sobre notícies de caràcter municipal. L’actual equip de govern, compromès per millorar els canals de participació, transparència i comunicació amb la ciutadania, va engegar a finals de 2015 un nou servei municipal d’informació a través de l’aplicació per a mòbils, amb la qual està facilitant de forma gratuïta a la ciutadania informació d’interès i actualitat relativa a la localitat.


A través d’aquest servei es produeix una comunicació immediata i propera, la qual cosa té molts avantatges, ja que l’Ajuntament posa a la disposició de l’usuari tota la informació relativa a serveis públics, convocatòria de cursos, continguts culturals i fins i tot bàndols municipals, sense necessitat d’acudir en persona al consistori o entrar a la web www.onda.es.
“Amb aquest canal de comunicació, el nou equip de govern arriba a un major nombre de veïns a través del telèfon mòbil de forma fluïda, immediata i gratuïta per a l’usuari, al mateix temps que hem mantingut la resta d’informacions d’interès general per altres vies de comunicació”, ha explicat l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet. En aquest sentit, Huguet ha explicat que “no es tracta d’un grup de Whatsapp, sinó d’una comunicació unidireccional que protegeix la privacitat de cada usuari”, al mateix temps que ha destacat que aquest no és el “canal adequat” per comunicar a l’Administració Local “queixes o suggeriments veïnals, per les quals existeixen altres canals de comunicació com el servei gratuït telefònic 010, la bústia de suggeriments de la Web municipal o el SAT”.
Per donar-se d’alta a ‘Onda Comunica’, cal enviar un WhatsApp al número 674330882 amb la paraula ALTA, nom i cognoms i DNI. Després s’ha de guardar a l’agenda el número 674330882 per començar a rebre informació municipal als telèfons mòbils. L’alta es produirà dins dels 7 dies laborables següents a comptabilitzar des del moment en el qual es va enviar el missatge. L’usuari que es doni d’alta pot donar-se de baixa a qualsevol moment, enviant un WhatsApp al mateix nombre amb la paraula BAIXA.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.