El Museu del Taulell descobreix els secrets dels paisatges a través de les seves obres

  • Aquesta activitat dirigida a les famílies està inclosa dins del programa ‘Dissabtes de ceràmica’

    El Museu del Taulell ‘Manolo Safont’ d’Onda continua amb les seves activitats lúdiques i culturals emmarcades dins del programa ‘Dissabtes de ceràmica’ dirigit a les famílies, que en aquesta ocasió es realitzarà el pròxim 11 de març i portarà per títol ‘Els paisatges al Museu’.

    L’objectiu d’aquests tallers és oferir una activitat d’oci en família un dissabte de cada mes. En aquesta ocasió i a diferència de les convocatòries anteriors, l’activitat serà de 12 a 14 hores. Els participants podran conèixer la història i els costums que s’amaguen darrere dels paisatges dels diferents taulellets, així com l’ambientació i l’entorn en què van poder estar. A partir d’aquestes composicions, les famílies podran dissenyar i elaborar els seus propis paisatges sobre peces de ceràmica, que més avant s’exposaran al museu.

    El Museu demana a aquelles famílies interessades a participar que acudisquen amb cartons rígids o caixes, per a poder emportar-se les peces a casa sense que es trenquen. Per a assistir a aquest taller és necessari realitzar la reserva cridant al Museu del Taulell (964770873). Es podrà realitzar la inscripció fins al dia d’abans de la seva celebració i fins a completar les 40 places disponibles, moment en el qual s’obrirà una llista d’espera. Com en anteriors edicions, aquells familiars que aconseguisquen formar un grup de més de 10 persones podran fer un taller extra acordant-ho amb el centre. Les taxes per a poder realitzar l’activitat seran de 3 euros per participant, mentre que els menors de 4 anys, persones amb discapacitat i empadronats a Onda tindran passe gratuït.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.