Onda presenta la primera edició del Campus de Basket de Pasqua

  • L’esdeveniment tindrà lloc els dies 18, 19, 20 i 21 d’abril i inclou activitats teatrals, tallers de manualitats i bàsquet per als xiquets de 5 a 12 anys

El regidor de l’àrea d’Esports del consistori, Francisco Chalmeta, ha presentat junt amb Álex Piquer, president del C.B. Onda; Rafa Suay, tècnic del primer equip; i Carme Juan, actriu i cantant; la primera edició del Campus de Basket de Pasqua, un esdeveniment esportiu i educatiu organitzat pel Club de Bàsquet Onda i dirigit als més xicotets del municipi.

En aquest sentit, el regidor ha indicat que “és molt important comptar amb aquesta experiència en el municipi, ja que amb aquest tipus de campus no sols es potencia la pràctica de l’esport com a ferramenta per a convertir Onda en una ciutat més saludable, si no que també es fomenten valors com el respecte i la companyonia. Per això, l’Ajuntament no ha deixat passar l’oportunitat i col·labora en aquest esdeveniment amb la prestació d’instal·lacions, amb l’objectiu que puguen participar en aquesta iniciativa els més menuts d’Onda”.

El Campus està dirigit a menors de 5 a 12 anys i tindrà lloc els dies 18, 19, 20 i 21 d’abril pels matins, de 9.00 a 13.00 hores, encara que hi ha la possibilitat d’un servei extra per al que els xiquets puguen entrar i eixir abans i després d’aqueixes hores. La programació comptarà amb nombroses classes diferents i es repartirà als xiquets en grups perquè tots puguen participar de forma igualitària. L’esport serà el principal protagonista, amb sessions de bàsquet. També s’estudia la possibilitat d’incloure patinatge amb ‘Ondawheelz’ i escalada a través del ‘Club Desplome’. Els organitzadors comptaran també amb la col·laboració de membres del club de categories inferiors, que participaran com a voluntaris per a ajudar i tenir un primer contacte amb xiquets, de cara a ser futurs entrenadors. A més, destaca el taller de teatre a càrrec de l’actriu Carme Juan, en el qual es treballarà l’expressivitat corporal i verbal, a partir de jocs i cançons populars d’Onda. Així mateix, han informat que es realitzarà també un taller de manualitats amb el qual es pretén potenciar la creativitat dels xiquets i xiquetes d’Onda. En aquest sentit, des del club han senyalat que “l’objectiu d’aquest campus és que els més menuts tinguen una variada oferta d’activitats esportives, educatives, lúdiques i divertides durant les festes”.

Finalment, s’ha explicat que les places són limitades i que el Club oferirà una xarrada informativa dilluns 20 de març, a les 19.00 hores, a la Casa de la Cultura per a aclarir dubtes.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.