Onda presenta el grup tributo a Queen ‘Déu Salvi a la Reina’ per al concert del Salvador

  • El concert compleix amb la promesa de recuperar aquest recital que se celebrarà el 29 de juliol en el recinte multiusos i les entrades es poden comprar a partir del dia 15 de febrer

  • La Unió Musical Santa Cecilia col·laborarà amb aquest grup que ha omplert els recintes més importants del panorama estatal

 

El regidor de Festes, Joventut i Igualtat de l’Ajuntament d’Onda, Asensio Blaya, juntament amb Héctor Olaria, gerent de l’empresa Be Music, i Miguel Manuel, membre de la junta directiva de la Unió Musical Santa Cecilia d’Onda, han presentat aquest migdia el concert del Salvador 2017 que es tractarà de: “Déu salvi a la reina”, un grup tributo al conjunt britànic Queen, que en el concert estarà acompanyat per l’Orquestra de la unió musical santa Cecilia d’Onda. El recital simfònic se celebrarà el 29 de juliol en el recinte multiusos.

El regidor ha destacat que “des de l’àrea de Festes portem diversos mesos treballant en aquest concert” i assegura que en dur-ho a terme “complim amb la promesa del passat any, quan vam dir que portaríem un espectacle simfònic per aquest any del nivell que Onda mereix. D’aquesta forma, l’altra orquestra de la localitat podrà també actuar en tan assenyalades i importants festes pels onders, recalcant la nostra aposta pel producte local de qualitat, com ja va fer la SAMVO l’any passat al costat de Raphael”.

Blaya ha agraït a la Unió Musical Santa Cecilia d’Onda la seva predisposició i ganes a l’hora d’actuar al costat de la banda de rock, alhora que s’ha mostrat il·lusionat i esperançat que el concert sigui del grat dels veïns del poble i que aconsegueixi atreure a la ciutat a nombrosos visitants, ja que segons afirma “es tracta d’una gran banda que ha omplert en vàries ocasions recintes tan importants com el Palau Sant Jordi de Barcelona o el Barclayscard Center de Madrid. Volem recordar que el passat any reprenem aquesta aposta per un gran concert a les festes del Salvador, amb el simfònic de Raphael, i es va aconseguir reunir a gran quantitat de visitants que van venir a gaudir del xou a Onda, convertint-se en tot un èxit”.

D’altra banda, el regidor va voler indicar que els preus de les entrades seguiran sent, com és habitual, els més baixos de tot el país i s’efectuaran importants descomptes per als empadronats a Onda. Així, existeixen quatre tipus d’entrades de butaca: la Zona Vip per 50€; la platea, a 35€ per a públic en general i 28€ per als empadronats a Onda; i la graderia, per 28€ per al públic en general i 22€ per als empadronats a Onda. Així com es ven entrada general per estar dempeus, amb un preu de 24€ per al públic en general i 18€ per als empadronats a Onda.

Les entrades estaran disponibles a partir del dimecres 15 de febrer a la web www.entradascastellon.com i també es podran adquirir físicament en les taquilles del Teatre Mònaco en diversos dies puntuals que ja s’aniran anunciant.

Des de l’organització de l’esdeveniment expliquen que “Déu Salvi a la Reina” (GSQ), de procedència argentina, és el grup més reeixit del món interpretant a Queen i es tracta d’una exquisida fusió de música clàssica amb el rock de la banda més popular de la història en un concert totalment nou i renovat amb arranjaments exclusius. QUEEN SIMFÒNIC és sens dubte un dels espectacles més ambiciosos del moment i arriba a Onda per fer la seva única representació simfònica durant el tour espanyol de la banda. Els més importants clàssics de Mercury acompanyat per una orquestra simfònica completa en l’escenari en una fusió que aconsegueix combinar la potència d’una banda de rock amb la grandiositat de la música orquestral en una presentació de tots els seus èxits i de l’àlbum operístic “Barcelona”, treball que va realitzar Freddie Mercury al costat de la soprano Monsterrat Caballé i que mai va poder estrenar al complet en viu. “Déu Salvi a la Reina”, proclamada per la revista Rolling Stone com el millor homenatge que pot existir per Queen, arribarà a Onda abrigallat per una soprano i més de 60 músics en escena.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.