Onda presenta el calendari fiscal de 2017 que inclou descomptes per a aturats i bonificacions

Els veïns del municipi notaran la pressió fiscal amb la rebaixa de l’IBI i les tarifes reduïdes de les activitats formatives per a aturats

La regidora d’Hisenda de l’Ajuntament d’Onda, Silvia Cerdà, ha presentat el calendari del contribuent que estableix les normes i períodes de recaptació i altres exaccions en l’exercici fiscal de 2017. D’aquesta manera, per part de la Regidoria d’Hisenda, es pretén acostar aquesta informació a la població, per a major comoditat a l’hora de conèixer el calendari fiscal, així com els punts i procediments que tenen al seu abast per a poder realitzar els seus ingressos. “Entre altres coses, s’informa sobre quins són els impostos municipals, el període de pagament, les entitats de crèdit col·laboradores en la recaptació de tributs i altres ingressos municipals del consistori, així com les distintes bonificacions”, ha destacat la regidora de l’Ajuntament d’Onda.

Com a informació destacable d’aquest exercici, Cerdà ha assegurat que “junt amb les tarifes reduïdes per a majors de 65 anys i discapacitats en la taxa de prestació d’activitats formatives, es beneficiaran igualment els aturats que es troben en aquesta situació com a mínims durant 6 mesos de forma ininterrompuda”. De la mateixa manera, aquest calendari fiscal, que està disponible tant en les instal·lacions municipals com a la web www.onda.es, anuncia “una bonificació del 95% de l’IBI per als negocis que s’instal·len en el centre històric protegit”.

Llocs i formes de pagament

Des de l’àrea d’Hisenda, que dirigeix Cerdà, es recomana la domiciliació bancària de les taxes i tributs a fi d’evitar recàrrecs i interessos de demora, així com molèsties a l’hora d’abonar els rebuts. No obstant això, la regidora ha assegurat que el pagament dels tributs podrà efectuar-se mitjançant diverses formes. “Mitjançant la domiciliació bancària en comptes oberts en entitats finançares; en les oficines de les entitats de crèdit col·laboradores en la recaptació de tributs i altres ingressos municipals de l’Ajuntament d’Onda; o amb targeta de crèdit o dèbit de qualsevol entitat bancària a través del Terminal de Punt de Venda Virtual (TPVV), des de l’enllaç “Recaptació municipal” en la web de l’Ajuntament (http://ajuntament.onda.es/web/guest/recaudacion-municipal)”, ha finalitzat Silvia Cerdà.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.