Onda inaugura una singular i exquisida exposició de pintures d’Enric Serra

La Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura d’Onda ha inaugurat aquesta vesprada l’exposició “Troncs, paisatges i pedres” del pintor valencià Enric Serra Vilar. L’acte ha tingut lloc a les 19.00 hores i ha comptat amb la presència de l’artista; de l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i de la tinent d’alcalde de l’àrea de Cultura, Encarna Ribes.

“Troncs, paisatges i pedres” és una col·lecció de pintures a l’oli on els elements de la naturalesa són els absoluts protagonistes. L’exposició compta amb peces plenes de textures i color que l’artista ha anat realitzant al llarg del temps, inspirades en els paisatges de la Serra d’Espadà.

Aquest esdeveniment està emmarcat en l’estratègia de l’equip de govern per acostar la cultura al municipi”, ha recordat Ribes, qui aposta per “donar protagonisme a les diferents expressions artístiques de gran qualitat a la ciutat.

L’exposició romandrà oberta del 10 al 26 de febrer, en horari d’11.00 a 13.30 hores i de 17.30 a 20.30 hores, de dilluns a dissabte, mentre que els diumenges obrirà solament a la tarda de 17.30 a 20.30 hores.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.