Onda desvela el trajecte de les peces de ceràmica del Museu del Taulell ‘Manolo Safont’

  • Els onders i onderes podran gaudir d’aquesta activitat inclosa dintre del programa ‘Dissabtes de Ceràmica’ el proper 18 de febrer

El Museu del Taulell ‘Manolo Safont’ d’Onda continua ampliant la oferta d’oci de la ciutat amb un nou taller que està inclòs en el programa ‘Dissabtes de ceràmica’. La propera activitat tindrà lloc el 18 de febrer amb el nom ‘Fem un museu’, coincidint amb l’exposició temporal ‘Noves adquisicions del Museu 2016’, on es mostren les donacions i ingressos de materials amb les quals la institució museística ha engrandit les seves col·leccions durant el 2016.

Seguint amb la intencionalitat del projecte ‘Dissabtes de ceràmica’, el Museu del Taulell organitza una activitat familiar un dissabte de cada mes durant l’hivern, amb l’objectiu d’adaptar-se a tots els membres d’una mateixa família. En aquesta classe, que es realitzarà des de les 11 fins les 14 hores, els participants podran conèixer les funcions del Museu, quin recorregut segueixen i com arriben les peces que custodien. A més, cada família podrà dissenyar i elaborar les seves pròpies creacions ceràmiques per al seu museu fictici.

Des del museu han demanat que cada família porte de casa cartrons rígids per endur-se les peces elaborades amb fang sense perill de que es trenquen. Aquells interessats en participar en el taller poden fer la seva reserva telefònica trucant al Museu del Taulell (964770873) fins al dia d’abans de la seva celebració i fins arribar al límit de 40 places, llavors s’obrirà una llista d’espera. Com en anteriors edicions, el museu contempla la possibilitat de fer un taller amb aquells familiars que aconsegueixen crear un grup de més de 10 persones. Les taxes per a poder realitzar l’activitat s’han establert en 3 euros per participant, sent gratuït per a menors de 4 anys, persones amb discapacitat i empadronats a Onda.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.