Onda celebra el Dia de l’Arbre amb una marxa familiar al paratge del Salvador

  • Aproximadament 100 persones han participat en aquesta jornada en la qual s’han plantat 10 exemplars

    L’Ajuntament d’Onda ha celebrat aquest diumenge el Dia de l’Arbre amb una excursió a la Pineda del Salvador. Aproximadament 100 persones han participat en aquesta marxa familiar, la qual està emmarcada en un pla de sensibilització ambiental que ha dut a terme el consistori per a conscienciar sobre la necessitat de protegir l’entorn i conservar els paratges naturals de la localitat.

    L’eixida ha arrancat a les 9.00 hores des de la plaça del Pla amb una ruta organitzada pel ‘Club Desplome’ fins l’ermita del Salvador, on s’ha fet una pausa per a esmorzar i el ‘Grup Au’ ha donat una interessant xarrada didàctica per a xicotets i majors sobre les aus autòctones de la zona. A continuació, s’ha realitzat la reforestació de 10 arbres de varietat lledoner en l’esplanada del Salvador. L’empresa local de turisme actiu Sargantana Aventura ha sigut l’encarregada de dinamitzar el matí amb activitats lúdiques per als més menuts.

    El regidor d’Esports, Francisco Chalmeta, qui també ha participat en aquesta excursió, ha ressaltat la importància de “millorar l’incomparable paratge natural que té Onda, amb accions educatives i sensibilitzadores com aquesta, que ajuden a connectar amb la naturalesa i a cuidar del medi ambient”. Tal com ha afirmat Chalmeta, “l’objectiu és donar a conèixer la importància de cuidar les zones de bosc per a evitar la desforestació, fent-ho a més amb la participació de veïns de la ciutat, aconseguint així una major implicació de la mateixa en la cura i protecció de l’arbratge”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.