L’alcalde rep als joves que avui comencen les seves beques professionals en l’Ajuntament

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i la tinent d’alcalde de l’àrea de Personal de l’Ajuntament, Mari Carmen Aguilella, han rebut aquest matí en el Saló de Plens als nous becaris, que ja han començat a fer les seves pràctiques professionals en el consistori.

Huguet ha indicat la importància d’aquestes beques per a l’Ajuntament i per als becaris, ja que “entenem que aquest tipus de formació és molt important que siga impartida des de les institucions públiques”. L’objectiu és “oferir majors oportunitats als joves onders i que puguen posar en pràctica els coneixements adquirits durant la seva formació, proporcionant-los un grau més d’experiència”, ha assenyalat Huguet

Els becaris que han començat avui, rebran una remuneració mensual i estaran fins al pròxim 31 de juliol formant-se en diferents àrees com a educació, serveis socials, biblioteca o turisme. En el segon semestre de l’any s’incorporaran altres joves onders, titulats universitaris i de cicles formatius de Formació Professional.

Finalment, l’alcalde ha remarcat el gran esforç que realitza l’Ajuntament d’Onda a posar en marxa aquestes beques, amb una partida pressupostària de 230.000 euros. “Som la població de la província que més aposta per la formació dels joves, amb un total de 40 beques per a postgraduats. Amb elles complementem l’oferta acadèmica i facilitem en un futur la seva inserció en el món laboral”, ha conclòs l’alcalde.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.