L’Ajuntament i Creu Roja aposten per la formació dels joves amb un programa d’Activitats en conservació i millora de muntanyes

Les regidories d’Educació i Política Social conjuminem esforços i col·laboren en un Programa Formatiu de Qualificació Bàsica (PFCB) d’Activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes’ que ha organitzat la Creu Roja a Onda .

El curs va dirigit a joves entre 16 i 21 anys que no tenen el graduat en ESO. Té una duració d’un any acadèmic i es realitza en la seu local de Creu Roja d’Onda, de dilluns a divendres de 8.15 a 14.45 hores. Si l’alumne supera amb èxit el curs, obté un certificat de professionalitat de nivell 1, així com la possibilitat d’accedir a un mòdul de grau mitjà.

La tinent d’alcalde Mari Carmen Aguilella ha explicat que aquest curs està enquadrat en la Formació Professional i consta de tres assignatures específiques del sector forestal, mòduls comuns i una Formació en centres de treball, “que junt amb les classes teòric-pràctiques en el paratge del Salvador, suposen una bona manera que els alumnes posen en pràctica allò que s’ha aprés durant el curs i comencen a contactar amb el món laboral”.

D’aquesta manera, l’actual equip de govern continua apostant per la formació per a generar noves oportunitats de trobar treball als més joves d’Onda. “Donat el reduït ràtio d’alumnes que cursen aquest programa i el caràcter pràctic del mateix, és una gran oportunitat per a aquests joves de reenganxar-se al sistema educatiu i seguir formant-se o per a obtindre una qualificació laboral i augmentar així les seves oportunitats de trobar un treball”, ha conclòs Aguilella.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.