L’Ajuntament d’Onda concedeix 23.000 euros en ajudes a les guarderies

  • La concessió d’aquestes ajudes aconseguirà un import total de quasi 85.000 euros, que es pagaran mensualment al llarg del curs escolar a cada centre infantil

L’Ajuntament d’Onda, en Junta de Govern, ha aprovat aquesta setmana el pagament de les Ajudes econòmiques per a les escoles infantils que realitzen programes esportius i culturals per a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys del curs escolar 2016-2017.

La regidora d’Educació del consistori, Encarna Ribes, ha informat que des del mes de novembre fins al de febrer s’han concedit ajudes per un import total d’aproximadament 23.000 euros a distints centres educatius d’Onda.

D’aquesta manera, l’actual equip de govern reflecteix la seva “aposta clara” en matèria d’educació, tal com ha assenyalat Ribes, qui ha recordat que en este exercici, “l’equip de govern ha augmentat la quantia d’aquesta ajuda econòmica i ha allargat el període fins al mes de juliol per a cobrir les necessitats de les famílies onderes”. En aquest sentit, la regidora ha destacat que “la quantia de l’ajuda és de 50 euros mensuals per cada alumne que haja participat en el programa i comprèn des del mes de setembre del 2016 fins a juliol de 2017”. Dita quantitat, que s’ha vist augmentada respecte a anys anteriors, serà descomptada directament de la quota mensual que paguen els pares i mares o tutors legals dels menors. La regidora que gestiona l’àrea d’Educació de l’Ajuntament ha assegurat que, “d’aquesta manera, tots els usuaris tindran clar el cost mensual de la seva escola i de les ajudes que percep de l’Ajuntament”, ja que “els centres escolars emetran un rebut mensual en el qual aniran reflectides totes aquestes dades”.

Després de les sol·licituds presentades per les escoles infantils i la seva aprovació en Junta de Govern, la concessió d’aquestes ajudes aconseguirà un import total de quasi 85.000 euros, que es pagaran mensualment al llarg del curs escolar a cada centre infantil. Amb aquest nou procediment, l’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet “realitza un esforç econòmic dotant l’ajuda de més import i aconseguix agilitzar els tràmits a la ciutadania”, ha dit Encarna Ribes, qui ha subratllat “la ferma posició d’aquest govern cap a una Educació de qualitat, per considerar-la com el principal recurs social que tenim per a treballar per la igualtat social a Onda”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.