L’Ajuntament d’Onda afavoreix la formació de docents i pares a través de la Neuroeducació

El consistori, en col·laboració amb CEFIRE, organitza unes jornades formatives gratuïtes que se celebraran el 17 i 18 de febrer al Museu del Taulell

El departament d’Educació de l’Ajuntament d’Onda, en col·laboració amb els Centres de Formació, Innovació i Recursos Educatius de la Comunitat Valenciana (CEFIRE), organitza unes jornades gratuïtes de formació dirigides a docents i pares i mares sobre Neuroeducació.

El principal objectiu d’aquest taller acadèmic, didàctic i educatiu, és millorar la formació integral i humana de l’alumnat onder mitjançant la promoció i millora continuada de la qualificació professional del professorat. En aquesta línia, la regidora d’Educació del consistori, Encarna Ribes, ha assenyalat que “l’actual equip de govern té com a objectiu afavorir la formació del docent com a professional i de les famílies per a així repercutir positivament en els jóvens de la ciutat” i, a través d’activitats com aquesta “s’aconsegueix acostar una nova ferramenta eficaç basada en la comprensió del funcionament del cervell que aporta la neuroeducació, per a comprendre les reaccions tant dels xiquets com dels adults”.

La jornada tindrà lloc al Museu del Taulell el divendres 17 i dissabte 18 de febrer i comptarà amb la presència d’importants ponents especialitzats provinents de diferents punts d’Espanya, que oferiran conferències i tallers sobre ‘Pràctiques per a millorar l’ensenyança i l’aprenentatge en qualsevol nivell educatiu’, ‘Neurociència i atenció a la diversitat’, ‘Les pedagogies emergents i la neuroeducació’ o ‘Funcions executives aplicades a la vida diària’.

El període de prescripció romandrà obert fins al 13 de febrer. Les persones que no són professionals de l’educació que estiguen interessats a assistir a aquestes jornades hauran de fer la prescripció en el Departament d’Educació ubicat en la Casa de la Cultura, en horari de 09.00 a 14.00 hores; mentre que els docents l’hauran de realitzar directament en CEFIRE de Castelló.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.