La Brigada Verda Municipal inicia els treballs de millora dels espais naturals d’Onda

  • L’equip de govern fomenta l’ocupació del sector agrari invertint 100.000 euros en la contractació d’aturats onders

    L’Ajuntament d’Onda, a través de l’àrea de Territori, Sostenibilitat i Dinamització Econòmica que gestiona Ángel Badenas, ha posat en marxa la Brigada Verda, que està composta per cinc peons forestals. Durant els pròxims sis mesos exerciran treballs de conservació i millora de la xarxa de sendes rurals homologades del municipi, i se centraran en el desbrossament i neteja de solars i terrenys municipals no desenvolupats urbanísticament.

    Badenas ha destacat que tots els peons compten amb un certificat de professionalitat que van obtenir a través del Taller d’Ocupació que va posar en marxa l’Ajuntament de ‘Treballs auxiliars en conservació i millores de muntanyes’. En aquest sentit, el tinent d’alcalde ha mostrat la seva satisfacció per que “l’aposta de l’equip de govern per la formació dels aturats onders haja donat els seus fruits” i que gràcies a aquesta qualificació professional “s’han generat noves oportunitats laborals”.

    Aquesta setmana han començat a treballar sobre la senda que va des de l’ermita de Santa Bárbara, “de manera que s’han atès les sol·licituds de molts veïns i s’està preparant el recorregut per a la següent edició de la ‘Pujada al Montí’, que se celebrarà el pròxim 26 de març”.

    L’equip de govern de l’Ajuntament d’Onda, liderat per l’alcalde Ximo Huguet, ha fet una gran esforç econòmic. S’ha invertit 100.000 euros del Pressupost en una aposta clara pel manteniment del municipi, al mateix temps que compleixen amb el seu programa estratègic sobre la lluita contra de la desocupació, que junt amb l’exclusió social és un dels principals eixos d’acció dels socialistes. “A més de crear ocupació, col·laborem en un sistema continuat de prevenció d’incendis forestals, mantenint nets els camins i espais naturals de la ciutat”, ha conclòs Badenas.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.