Els cursos municipals de l’Ajuntament d’Onda compten amb 665 inscrits

  • Suposa un increment de més de 200 persones i, almenys, el 75% de l’oferta de cada activitat s’ha ocupat pel que s’oferiran totes

  • Ioga, Zumba i Pintura a l’Oli han comptat amb el major nombre de sol·licituds per part de les i els ondenses.

 

 

Un total de 665 persones s’han inscrit a alguna de les activitats formatives ofertes per l’Ajuntament d’Onda en el segon quadrimestre del curs 2016/2017, la qual cosa ha suposat un augment de més de 200 persones respecte al primer quadrimestre d’aquest mateix exercici. Així, s’ha cobert el 75% de les places de l’oferta, per tant, es compleix l’ordenança municipal que els regula i es podran oferir tots els cursos previstos al principi.

Les activitats amb major demanda en aquesta ocasió han estat les de Ioga, en els seus dos horaris, les de Zumba també en sengles horaris i una de les opcions de Pintura a l’Oli.Cal recordar que, a més dels cursos que es venien proposant últimament, en aquesta edició s’han introduït noves activitats que “ens assegurin promocionar la salut des de tots els vessants perquè Onda es converteixi en una ciutat més saludable, reforçant la seva presència a la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables”, com explicava la regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, que afegia que “als cursos tradicionals, s’han incorporat els tallers sobre ‘Com millorar la meva relació amb els altres?’ i l’activitat ‘Personal Training’. Aquest nou taller està dirigit a majors de 16 anys que desitgin millorar i mantenir la condició física, inclòs en un programa en el qual es treballaran algunes capacitats físiques com la resistència, la coordinació, la velocitat o la força. També s’estudiessin tècniques per prevenir lesions de tot tipus, incidint en postures corporals òptimes”.

Des de la Regidoria s’aposta per una contínua formació com a eina bàsica per al desenvolupament de les persones, a través d’activitats que busquen arribar a tots els públics perquè sigui la gent la que pugui triar la més òptima per al seu gust. Ribes s’ha mostrat molt satisfeta amb l’augment en les inscripcions “el que demostra que els cursos que s’estan oferint s’adapten a les aptituds i edats de les i els onders i s’adequa l’oferta a la demanda”. Així mateix, ha recordat que l’Ajuntament ofereix una reducció del preu de les taxes als onders que es trobin en situació de desocupació, als discapacitats, a pensionistes, i als veïns que procedeixin d’altres municipis que hagin signat el corresponent conveni de col·laboració amb l’Ajuntament d’Onda en matèria formativa.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.