Prop de 250 majors milloren la seva salut física i mental a través dels cursos que ofereix el Centre de Dia d’Onda

L’actual equip de govern de l’Ajuntament que lidera l’alcalde Ximo Huguet té com a objectiu que Onda siga una ciutat viva, dinàmica i integradora, on cada ciutadà puga tindre el seu espai i participen de la gran oferta d’activitats que ofereix el consistori. És per això que aposten per facilitar la inclusió també de les persones majors en l’oci de la ciutat, a través de diferents tallers que els ajuden a mantindre la seva agilitat física i mental, alhora que els motiven a continuar aprenent. En aquest sentit, la tinent d’alcalde de Política Social, Mari Carmen Aguilella, ha informat que des del Centre de Dia s’oferixen activitats complementaries externes amb l’objectiu d’impulsar a les persones majors a eixir, divertir-se i relacionar-se.

Els cursos que s’oferixen van dirigits als veïns majors de 60 anys i en aquesta edició s’estan beneficiant quasi 250 onders. Des de l’Ajuntament d’Onda es continua apostant per l’entrenament físic i l’atenció del cos, tan beneficiosos per a tindre uns majors actius i sans, a través del taller de Rehabilitació i Manteniment, al qual s’han apuntat 200 veïns. Així mateix, 35 alumnes estan aprenent informàtica, que enguany compta amb dos nivells, l’inicial i l’intermedi, en horari de matí i vesprada. Finalment, en el taller d’Estimulació Cognitiva participen altres 10 onders, que acudixen per a prevenir possibles malalties.

Per a tot això, “l’Ajuntament compta amb monitors propis del Centre de Dia, Voluntariat, així com personal contractat per a tal efecte, de manera que podem donar cobertura a tot el ventall de programes que oferim en horari de matí i vesprada, de dilluns a divendres”, ha conclòs Mari Carmen Aguilella.


Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.