Onda suma una nova competició i acull per primera vegada el Provincial de Karate de Castelló

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Onda, Francisco Chalmeta, i Gildo Martín, gerent del Gimnàs Sakura, han presentat aquesta vesprada el Campionat Provincial de Karate de Castelló de les categories Benjamí, Aleví, Infantil i Juvenil en les modalitats de Kata i Kumite individual.

Per primera vegada, Onda es convertirà en seu de la província per a aquesta prova que tindrà lloc diumenge que ve, 5 de febrer, a les 10.00 hores, en el Poliesportiu Municipal de la localitat.

Xiquets i xiquetes d’entre 9 i 13 anys es donaran cita en aquesta trobada, abrigallats i animats pels seus familiars i aficionats a aquest esport. El Campionat, que està organitzat per la Federació de Karate de la Comunitat Valenciana, ha comptat amb l’organització del Gimnàs Sakura d’Onda i la col·laboració del consistori. Per a la regidoria d’Esports que gestiona Chalmeta, “és tot un honor i un èxit esportiu que se celebre per primera vegada una trobada d’aquest tipus en la nostra ciutat, perquè aquest equip de govern té entre els seus objectius que Onda siga una ciutat saludable”. En aquesta línia, Chalmeta ha assegurat que amb aquesta prova, “Onda suma una nova competició i mostra la seva aposta ferma per la pràctica esportiva com a motor de l’activitat lúdica i econòmica de la ciutat, fomentant valors com el respecte entre els més menuts”

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.