L’Ajuntament millora les oportunitats dels jóvens mitjançant ajudes, formació i educació

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Onda que dirigeix Asensio Blaya aposta en 2017 pels jóvens del municipi consolidant la seva partida pressupostària. En total, el pressupost de l’àrea de Joventut ascendeix a quasi 350.000 euros, invertint la seva major part en les beques de postgrau dirigides als jóvens de la localitat que han acabat els seus estudis universitaris o cicles formatius en els últims 5 anys. En aquest sentit, Blaya ha anunciat que “en breu es publicaran les bases d’aquestes ajudes que possibilitaran que aquests jóvens amplien la seva formació i milloren el seu currículum, de manera que puguen tenir més oportunitats de trobar ocupació”.

D’altra banda, en una clara aposta per la formació dels jóvens d’Onda, l’Ajuntament crearà en aquest exercici l’Aula Universitària UJI-Vila d’Onda, que promourà la realització conjunta d’activitats formatives, divulgatives i culturals en el municipi. A més, a través del conveni marc que han signat l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i el rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, es preveu la col·laboració en altres activitats de mutu interès de caràcter social, econòmic, educatiu i cultural.

Així mateix, l’actual equip de govern destinarà, per primera vegada, una partida pressupostària, amb un import de 36.000 euros, per a projectes de caràcter innovador. També, destinarà 20.000 euros del pressupost a la programació d’activitats dirigides a aquest col·lectiu i les associacions juvenils rebran altres 20.000 euros.

Amb totes aquestes accions que s’arrepleguen en el Pressupost Municipal més consensuat de la història, que compta amb aportacions de tots els grups polítics, l’Ajuntament pretén augmentar les oportunitats d’ocupació, creixement i benestar de totes les persones que viuen en Onda. Des d’aquesta àrea recolzem als jóvens, perquè aquest equip de govern té clar que invertir en aquest col·lectiu és invertir en futur”, ha finalitzat Asensio Blaya.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.