L’Ajuntament impulsa el desenvolupament econòmic i social d’Onda amb la contractació d’un AEDL

  • El consistori aconsegueix una subvenció del SERVEF i contracta a un agent per al foment de l’ocupació en el municipi

El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Onda, Ángel Badenas, ha anunciat aquest matí que l’equip de govern ha aconseguit una subvenció del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF) que permetrà contractar durant 3 mesos a una persona aturada, augmentant l’impacte del servei públic que realitza l’Agència de Desenvolupament Local.

Badenas ha explicat que la missió principal de l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local és la promoció econòmica de la zona i la implantació de polítiques actives d’ocupació orientades a la generació de llocs de treball i activitat empresarial en el municipi. De manera que “servirà per a promoure el desenvolupament econòmic i social d’Onda, potenciant els recursos locals, estimulant les iniciatives empresarials i fomentant la inserció laboral”.

La persona contractada tindrà, entre els seus principals objectius, afavorir les oportunitats laborals i millorar la situació sociolaboral de les persones aturades del municipi, especialment d’aquelles que pertanyen a col·lectius amb més dificultats per a l’accés a l’ocupació, millorant les seves competències professions i personals. També tindrà en compte les necessitats formatives de les persones aturades ateses i els perfils requerits pel teixit empresarial d’Onda a fi de formalitzar una proposta per al Pla de Formació Municipal orientada a l’ocupació. De la mateixa manera, fomentarà l’autoocupació oferint un assessorament inicial a les empreses interessades, assessorament tècnic, viabilitat del projecte i la seva posada en marxa i manteniment.

El tinent d’alcalde ha mostrat la seva satisfacció per rebre aquesta subvenció perquè “per a l’equip de govern és una prioritat aconseguir les màximes ajudes possibles d’altres administracions amb la finalitat de fomentar l’ocupació a Onda”. Així mateix, ha destacat l’esforç que s’ha realitzat per a “optar novament a aquesta ajuda que s’havia perdut en la passada legislatura per la deixadesa i mala gestió de l’anterior equip de govern”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.