L’Ajuntament d’Onda torna a recolzar al sector ceràmic en la pròxima edició de Cevisama

L’Ajuntament d’Onda està acabant de perfilar la seva presència en la fira de Cevisama, que se celebrarà del 20 al 24 de febrer. A través de diferents actes que es duran a terme en el stand de la Diputació de Castelló, el consistori mostrarà el seu suport al sector i promocionarà l’ús del taulell.

D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Onda ha programat una agenda en aquest espai expositiu per a donar a conèixer el nou projecte museogràfic de l’exposició permanent de taulells del Museu del Taulell ‘Manolo Safont’. En aquest sentit, l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha remarcat que “la institució museística, viva i activa, té la necessitat de renovar-se constantment amb l’objectiu de mostrar el patrimoni que custòdia, amb uns recorreguts coherents, didàctics i adaptats a aquests temps i a les noves tendències. Amb la presentació d’aquest nou projecte dignifiquem i posem en valor aquesta important col·lecció”, ha assegurat Huguet.

Així mateix, en aquesta edició i complint amb la tradició dels últims anys, tindrà lloc l’acte d’entrega de les memòries dels Premis Alfa d’or. “La Societat de Ceràmica i Vidre (SECV), mitjançant l’acta i el conveni, entregarà al Museu del Taulell les memòries i la documentació generada per aquests prestigiosos premis, que posteriorment s’integraran en la col·lecció que la institució local dedica en exclusiva en les seves sales per a mostrar les últimes tendències de la indústria taulellera”, ha afirmat l’alcalde d’Onda.

Finalment, en l’estand provincial, l’alcalde d’Onda i la SECV signaran un conveni marc de col·laboració entre ambdues institucions. Tal com ha explicat Huguet, “l’Ajuntament d’Onda i la Societat de Ceràmica i Vidre tenen interessos comuns en els camps acadèmics, científics, d’investigació i social”, pel que aquest conveni pretén “regular i promoure la investigació respecte a la cultura del taulell i a la cultura ceràmica, per a posteriorment organitzar actes, jornades, congressos o exposicions científiques i divulgatives acords a aquest objecte”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.