L’Ajuntament d’Onda presenta una completa i variada oferta cultural en aquest inici d’any

 • El consistori ofereix nombroses actuacions de qualitat per a tots els gustos i públics. La programació compta amb espectacles gratuïts, altres tindran un preu simbòlic a benefici d’alguna ONG i la resta oferiran descomptes per als onders

  La tinent d’alcalde de Cultura de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, ha presentat aquest matí l’oferta cultural que el consistori ha programat per al primer quadrimestre de l’any. “Es tracta d’un programa cultural complet i variat que inclou actuacions per a tots els gustos i grups d’edats, en una nova temporada del Teatre Mònaco planificada per als mesos de febrer a maig”, ha afirmat Ribes. A més, tal com ha assenyalat Ribes, “aquest equip de govern recolza fermament als artistes locals i per això estaran presents en aquesta programació, per ser mereixedors també del reconeixement i aplaudiment de la seva ciutat”.

  A través de la regidoria de Cultura s’ha apostat per una àmplia programació cultural, que reunirà en el Teatre Mònaco actuacions de contingut divers, dirigit a tots els públics i a preus molt econòmics. “L’objectiu és que l’oferta siga accessible per a tot el món”, ha destacat Ribes, qui ha avançat que “la programació cultural compta amb actuacions gratuïtes, altres tindran un preu simbòlic a benefici d’alguna ONG i, la resta d’espectacles de pagament oferiran atractius descomptes per als empadronats a Onda”. En aquest sentit, la responsable de cultura ha manifestat que “la venda anticipada d’entrades s’anunciarà a mesura que s’aproximen les dates d’estrena de cada espectacle, així com la possibilitat d’adquirir-les de forma online”.

  La programació cultural de la nova temporada del Teatre Mònaco arrancarà al febrer, en un mes que Ribes ha qualificat com a “romàntic i musical”. El 3 de febrer, el públic podrà gaudir del famós i prestigiós musical d’ABBA. El dia 4 serà el torn del ‘Bar Soledad’, un espectacle a benefici de ‘Manos Unidas’. El 17 de febrer, el quartet de veus ‘In Vivo’ actuarà junt amb la banda simfònica de la Unió Musical Santa Cecília d’Onda, mentre que el 25, s’interpretaran els boleros ‘Mis romances’ amb les veus de María Marín i el grup de ‘Cámara Marxant’.

  Coincidint amb el ‘Març de la Dona’, l’Ajuntament ha programat per al mes de març variats espectacles, començant pel dia 11, amb un espectacle a dues veus i una posada en escena moderna que endinsaran a l’espectador en la vida i obra de l’ondera Anna Rebeca Mezquita, primera dona guanyadora dels Jocs Florals. A més, el dia 17 de març, se celebrarà la Final de la V Lliga d’Improvisació d’Onda, donant la benvinguda al circ de l’absurd.

  L’humor també es farà un buit en aquesta diversa oferta teatral. El 29 d’abril, amb l’obra “Chao Chochín”, el Teatre recupera la frescor de la revista al més pur estil valencià, amb grans veus, molta música i un punt picant. El 6 de maig, els alumnes de tercer curs de l’Escola Municipal de Teatre interpretaran ‘Sueño de una noche de verano’, després de la qual s’entregaran els diplomes als estudiants. David Guapo, popular monologuista del ‘Club de la Comedia’, actuarà el 14 de maig amb un nou espectacle d’humor. I, com a guinda a aquesta programació, els famosos Carlos Sobera i Marta Hazas seran els protagonistes de ‘5 y acción’, el 20 de maig, amb una comèdia clàssica que farà riure al públic assistent durant 90 minuts.

  A més, l’últim cap de setmana de maig i els caps de setmana del mes de juny, els estudiants de l’Escola Municipal de Teatre representaran les diferents obres apreses durant el curs.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.