L’Ajuntament d’Onda incorpora nous cursos saludables a l’oferta d’activitats formatives

  • El dilluns 23 s’obri el període de prescripció dels cursos municipals corresponents al segon quadrimestre

  • Es beneficiaran de tarifes reduïdes els onders que es troben en situació de desocupació, els discapacitats, pensionistes i els veïns que procedisquen d’altres municipis que hagen signat el corresponent conveni de col·laboració amb el consistori

    La regidora d’educació de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, ha presentat aquest matí la nova oferta d’activitats formatives municipals del segon quadrimestre del curs 2016/2017. Per a la regidoria que dirigeix és molt important que els cursos que ofereix l’Ajuntament possibiliten el creixement personal de la ciutadania. “Pensem que el benestar individual i aconseguir els reptes personals, que cadascun es marca, asseguren el benestar col·lectiu i un creixement social, que és el que demanda el nostre municipi”, ha afirmat Ribes, qui ha afirmat que, “per aquest motiu, a més dels cursos que habitualment proposem, i que ja tenen una demanda sòlida, aquest quadrimestre hem introduït noves activitats perquè ens asseguren promocionar la salut des de totes les vessants”. En aquest sentit, ha informat que “als cursos tradicionals, s’incorporen els tallers sobre ‘Com millorar la meva relació amb els altres?’ i l’activitat ‘Personal Training’. Aquest nou taller està dirigit a majors de 16 anys que desitgen millorar i mantenir la condició física, inclòs en un programa en el qual es treballaran algunes capacitats físiques com la resistència, la coordinació, la velocitat o la força. També s’estudiaren tècniques per a prevenir lesions de qualsevol tipus, incidint en postures corporals òptimes.

    Des de la Regidoria s’aposta per una contínua formació com a ferramenta bàsica per al desenvolupament de les persones, a través d’activitats que servisquen perquè Onda, a més, es convertisca a poc a poc en una ciutat més saludable. Ribes espera que es repetisca l’èxit de participació del semestre passat, amb més de 400 matriculats, en aquests cursos que s’adapten a les aptituds i edats de tots els onders i adequa l’oferta a la demanda.

    Així mateix, Ribes ha recordat que l’Ajuntament ofereix una reducció del preu de les taxes als onders que es troben en situació de desocupació, als discapacitats, a pensionistes, i als veïns que procedisquen d’altres municipis que hagen signat el corresponent conveni de col·laboració amb l’Ajuntament d’Onda en matèria formativa.

    Les persones que desitgen cursar aquestes activitats a Onda podran realitzar la preinscripció a partir de dilluns 23 fins al divendres 27 en l’Ajuntament, en horari de 9 a 13.30 hores. El dimarts 31 de gener, a la Sala d’Actes de la Casa de la Cultura, es realitzarà el sorteig per a saber l’orde de matrícula, que podrà formalitzar-se del 6 al 15 de febrer al SAT o per internet en l’enllaç https://autoliquidaciones.ona.és.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.