L’Ajuntament d’Onda augmenta un 50% la concessió de llicències d’obra major en 2016

S’ha invertit en el municipi quasi 7 milions d’euros enfront dels 3,5 milions de 2015 constatant el creixent desenvolupament que està experimentant la ciutat

L’Ajuntament d’Onda ha tramitat un total de 81 llicències d’obra major al llarg de 2016 que han suposat una inversió total dels ciutadans de quasi 7 milions d’euros. La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Onda, Marta P iquer, ha informat aquest matí que “aquestes dades demostren una tendència de repunt d’activitat en el sector de la construcció que confia en que se sostinga al llarg de 2017, contribuint amb això a la dinamització de l’activitat i de l’ocupació”.

En aquest sentit, la regidora ha assenyalat que respecte a 2015 s’ha constat un augment del 50%, ja que en aquell exercici la inversió va ser de 3,5 milions d’euros, la qual cosa segons el parer de la responsable política de l’àrea demostra “el creixent desenvolupament que està experimentant Onda, reafirmant-se amb això l’increment de l’activitat econòmica i la solvència administrativa demostrada per l’Ajuntament a l’hora d’agilitzar els tràmits de les sol·licituds perquè la ciutat continue creixent”.

Per tot això, Piquer s’ha mostrat optimista i ha destacat que l’equip de govern continuarà impulsant accions que ajuden a millorar aquestes xifres. “Aquestes dades també són fruit de les polítiques que du a terme aquest Ajuntament i del treball realitzat des de l’àrea d’Urbanisme que s’ha plasmat, per exemple, en les ajudes a la rehabilitació que ofereix el consistori”, ha assegurat la regidora. En 2016 s’han tramitat un total de 55 expedients, que s’han traduït en més de 150.000 euros en ajudes directes als veïns d’Onda, incloses en el Pla de Rehabilitació del consistori, destinades a la millora de l’eficiència energètica, l’eliminació de les barreres arquitectòniques i l’ús de ceràmica. Piquer ha recordat que l’actual equip de govern d’Onda, liderat per l’alcalde Ximo Huguet, ha millorat en aquest exercici la quantia a percebre d’aquestes ajudes fins als 4.000 euros en habitatge individual i una ajuda màxima de 5.000 euros per a reformes en edificis plurifamiliars o residencials respecte a les bases de l’anterior equip de govern.

En definitiva, la regidora d’Urbanisme ha subratllat que l’equip de govern pretén en 2017 que es repetisquen aquestes xifres tan positives, amb l’objectiu de, a més d’ajudar a les famílies del municipi, dinamitzar l’economia de les empreses d’Onda i ajudar a reactivar el sector de la construcció i altres sectors afins a ell.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.