L’Ajuntament d’Onda adquireix un nou cotxe per a Protecció Civil

  • L’equip de govern millora les condicions de treball i la capacitat de resposta davant d’emergències de l’agrupació amb la compra d’un nou vehicle

La tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Onda Mari Carmen Aguilella, acompanyada per la coordinadora de Protecció Civil de la localitat, Pilar Romero, han presentat aquest matí un nou vehicle model Peugeot 5008, que se suma a la flota de l’agrupació.

Amb l’objectiu de millorar les condicions de treball d’aquests voluntaris, l’equip de govern ha realitzat un gran esforç per a adquirir aquest cotxe que ha costat 18.000 euros. “Es tracta d’un vehicle amb el qual podrà desplaçar-se tant el personal com el material d’emergències i millorar la capacitat de resposta de Protecció Civil en el municipi, ja que s’emprarà per a diferents labors”, ha afirmat Aguilella.

La tinent d’alcalde ha aprofitat l’ocasió per a lloar el treball que Protecció Civil desenvolupa a Onda en coordinació amb la Policia Local, assegurant que “sempre tindrà el suport que precise d’aquest equip de govern”. Els voluntaris de Protecció Civil col·laboren habitualment en l’organització i seguretat de qualsevol tipus d’esdeveniments que es realitzen en la localitat, per la qual cosa Mari Carmen Aguilella ha destacat que “gràcies a ells es poden realitzar gran nombre d’actes a Onda, garantint la seguretat i l’organització que es mereixen. Una lloable labor tenint en compte el seu esperit voluntari”. 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.