L’Ajuntament anuncia 40 beques de pràctiques professionals per a jóvens onders

  • L’equip de govern amplia els coneixements i facilita la inserció en el món laboral als titulats universitaris i de cicles formatius de Formació Professional del municipi

L’Ajuntament d’Onda ha anunciat la publicació de les bases de la convocatòria de 40 beques de pràctiques professionals per a titulats universitaris o de cicles formatius de Formació Professional. Així ho ha donat a conèixer el regidor de l’àrea de Joventut, Asensio Blaya aquest matí, qui ha indicat que “l’objectiu d’aquestes beques és oferir majors oportunitats als jóvens onders i que puguen posar en pràctica els coneixements adquirits durant la seva formació, proporcionant-los una experiència que puga facilitar-los en un futur la inserció en el món laboral”. Amb aquesta decisió, la Regidoria de Joventut demostra la seva ferma aposta pels jóvens de la ciutat i col·labora així en la lluita contra la desocupació, malgrat que les competències en aquesta matèria són de la Generalitat Valenciana.

Cadascuna de les beques estarà dotada amb un import de 850 euros bruts mensuals i els becaris desenvoluparan les seves activitats en diferents departaments durant 35 hores setmanals, en un període de 6 mesos. 20 d’ells començaran al febrer i la resta ho farà en el segon semestre d’aquest any. El regidor ha assenyalat que, després de realitzar un estudi previ, s’ha adaptat l’oferta de les beques a la conjuntura actual del consistori. “Es tracta d’una aposta pels jóvens del municipi, als que ajudem a adquirir experiència i augmentem les seves oportunitats de trobar una ocupació d’acord amb els seus estudis. De tal forma que departaments com a educació, serveis socials, biblioteca o turisme estan inclosos en la convocatòria, les bases de la qual estan disponibles en la web municipal www.onda.es”, ha afirmat .

Des del consistori es realitza un considerable esforç per a donar més oportunitats a aquests jóvens que, majoritàriament, tindran en l’Ajuntament la seva primera presa de contacte amb el món laboral. Concretament, l’equipo de govern destinarà 240.000 euros a aquestes beques els aspirants de les quals poden presentar les seves sol·licituds des d’avui mateix i fins al 20 de gener, en el propi consistori. En aquest sentit, Blaya ha informat que els requisits necessaris per a accedir a aquestes beques passen per ser veïns d’Onda, majors d’edat, i que posseïsquen el títol sol·licitat en les bases, que haurà d’haver-se obtingut durant els últims cinc anys anteriors a les data de la seva publicació.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.