Els Reis Mags arriben a la ciutat abrigats pels onders i recorren la ciutat en una cavalcada màgica

Els Reis Mags d’Orient, acompanyats pels seus patges i ajudants, han arribat a Onda en una cavalcada de màgia i il·lusió que ha recorregut els principals carrers del centre de la ciutat fins a arribar al Pla.

Abans, al voltant de les 17.00 hores, després de ser rebuts per l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i la reina infantil de la Fira, Claudia García, han visitat la residència de majors, on han sigut molt ben rebuts. Després han viatjat fins a Artesa per a repartir molts regals entre els assistents.

A les 19.00 hores han partit des del Teatre Mònaco carregats amb 1.000 kg de caramels i molts regals. En la desfilada de carrosses han participat més de 200 de xiquets i xiquetes de diferents col·legis i guarderies de la ciutat, que han sigut escortats per les associacions Amics del motoret i Antiga Vespa Club d’Onda. Els ciutadans han pogut gaudir dels contes de la companyia Anímic Teatre, que ha amenitzat la cavalcada durant el recorregut pels carrers Cervantes, Eccehomo, El Pla, Calatrava, Raval de Sant Josep, San Roque, San Miguel, fins a arribar a l’Ajuntament, on han realitzat l’ofrena, deixant l’or, l’encens i la mirra entre el jolgorio de la música interpretada pels Dolçainers.

Al finalitzar, des del balcó de l’Ajuntament, els Reis Mags s’han acomiadat dels veïns del municipi que estaven concentrats en la plaça entonant el tradicional Tirorí, tirorí, posant fi així a una nit màgica.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.