Els més menuts d’Onda s’acomiaden de l’Escoleta de Nadal

L’Escoleta de Nadal’ finalitza demà dijous amb la participació de quasi 100 xiquets i xiquetes del municipi en cada un dels dos torns que s’han realitzat. Jóvens onders d’entre 3 i 12 anys han gaudit durant este període nadalenc de múltiples activitats, tant lúdiques com educatives, que s’han realitzat en el CEIP Pius XII.

Demà tindrà lloc la festa de comiat d’aquesta escoleta amb la qual s’han divertit amb jocs, han aprés a cuinar dolços típics d’aquestes dates a través de diferents tallers culinaris, han realitzat una eixida per Onda amb la missió de fer arribar la seva carta de desitjos als patges reals, a més de descobrir com se celebra el Nadal en altres països.

D’aquesta manera, les famílies d’Onda s’han beneficiat d’aquest servei municipal que proposa l’Ajuntament per a facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar durant el període nadalenc. En aquesta edició s’ha tornat a oferir un servei extra pel que els xiquets podien avançar la seva entrada a l’escoleta a les 7.45 hores o retardar l’eixida a les 14.15 hores, de forma gratuïta.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.