Els animals prenen el Museu del Taulell amb l’activitat familiar ‘Dissabtes de ceràmica’

  1. Amb el començament del nou any l’Ajuntament d’Onda reprèn els tallers en el Museu del Taulell ‘Manolo Safont’. La propera activitat tindrà lloc dissabte 21 de gener, des de les 11.00 fins a les 14.00 hores. Sota el títol “Animals en taulells” i seguint amb la intencionalitat del projecte ‘Dissabtes de ceràmica’, destinat a tots els membres de la família, el consistori ha dissenyat una activitat familiar que consistirà en l’aproximació a diferents processos i tècniques ceràmiques per a realitzar peces i taulells amb motius de temàtica animal, coincidint amb la celebració de la festivitat de Sant Antoni.

 


El Museu compta amb una extensa i variada col·lecció de taulells i peces ceràmiques on els animals prendran protagonisme en aquesta ocasió. Amb aquesta excusa, els participants podran novament gaudir d’aquesta riquesa decorativa i conèixer algunes històries divertides que ens proporciona la fauna tan diversa de la instal·lació museística. Petits i majors realitzaran una ruta per la col·lecció de peces del Museu i, a més, aprendran cançons, poemes i cites populars d’algunes històries d’aquests taulells. Després, a l’aula didàctica la família al complet podrà crear les seves pròpies peces i pintar animals reals o imaginaris, inspirats en tot allò que han après.

 


“Animals en taulells” és la primera de les tres activitats programades pel Museu per als mesos de gener, febrer i març, dins del projecte “Dissabtes de ceràmica”. L’objectiu és que, un dissabte al mes, els pares i mares gaudeixin d’un temps en família amb els seus fills i comparteixin amb ells un matí diferent i divertit, coneixent la història de la ceràmica.
Les famílies que desitjen participar en el taller poden fer la reserva en el Museu del Taulell o a través del telèfon 964770873 fins a aconseguir el límit de places. El preu per realitzar l’activitat és de 3 euros per persona, sent gratuït per als menors de 4 anys, per a les persones amb alguna discapacitat i pels onders.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.