Onda premia les millors fotografies de la Fira 2016

Onda ha premiat les millors fotografies de la Fira 2016 en un certamen que per primera vegada ha guardonat la fotografia digital. En concret, enguany s’han creat cinc categories. Antonio Casado, millor fotografia taurina; Francisco José Soto, millor fotografia de la Fira; Juan Francisco Valbuena, millor col·lecció taurina ‘Memorial José Serrano Martínez’ i premi del públic a la imatge que més ‘m’agrada’ ha rebut en la pàgina de Facebook; i Javier José Viciano, millor col·lecció de fotos, han sigut els guanyadors del concurs convocat pel Consell de Festes.

El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Onda i president del Consell, Asensio Blaya, ha donat les gràcies a tots els que han participat en aquest concurs, ja que “a través dels seus treballs i dels seus ulls, ens han permès recordar els moments més especials de les passades festes”.

Al finalitzar l’entrega de premis, les reines, Paula Roldán i Claudia García, amb les seves respectives corts d’honor, han rebut els àlbums fotogràfics com a record de la Fira. L’acte va servir també per a inaugurar l’exposició que arreplega els retrats dels guanyadors i participants, i pot visitar-se fins a l’11 de desembre en la planta baixa de la Casa del Cultura.

Encesa de llums

El Nadal ha arribat a Onda amb la tradicional ‘encesa de llums’. Abans d’entregar els premis a les millors fotografies de la Fira 2016, les reines de les festes i les seves corts d’honor s’han encarregat d’encendre la il·luminació nadalenca del municipi. Amb l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i els regidors de la corporació com a testimonis d’excepció, els representants de les festes han inaugurat l’enllumenat nadalenc.

L’encesa de les llums suposa l’inici del Nadal a Onda la programació de la qual ja ha donat començament. L’Ajuntament ha planificat una completa i variada agenda per a aquest període festiu que inclou musicals, concerts, contacontes, exposicions, cine d’estrena o el Mercat de Nadal, que se celebrarà del 16 al 18 de desembre.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.