Onda entrega 9 premis a les millors Targetes Nadalenques

  • L’Ajuntament atén la petició dels centres de secundària i amplia la participació als alumnes de segon de l’ESO

Aquesta vesprada, el Teatre Mònaco ha acollit l’entrega de premis del Concurs de Targetes de Nadal 2016. A l’esdeveniment han acudit els finalistes, representants dels centres educatius, la regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, la reina major de la Fira d’Onda, Paula Roldán, i la dama Elisabet Navarro, així com la reina infantil de la Fira, Claudia García, acompanyada per la seva cort d’honor.

Enguany han participat un total de 1.731 alumnes de Primària i 667 de Secundària de 8 centres educatius de la ciutat. Aquestes dades reflecteixen un augment major respecte a la de 2015, després de l’ampliació de la convocatòria per a estudiants de segon de l’ESO a petició dels centres.

Dels 187 finalistes, el jurat ha atorgat els següents premis: en 1r de Primària, a Michel González Rodríguez del CC Virgen del Carmen; en 2º de Primària, a Yago López Molina del CEIP Mestre Caballero; en 3º de Primària, a Saafa Aabad del CEIP Baltasar Rull; en 4º de Primària, a Adrián Martínez Segura del CEIP Pius XII; del 5º curs de Primària, Celia Gaya García del CC Virgen del Carmen; de 6º de Primària, Alejandro Blazquez Lorinczi del CEIP Miralcamp; en 1º de l’ESO a Clara Lorente Galindo del IES Serra d’Espadà; i de 2º de l’ESO Ángela Guillamón Périz del CC Madre María Rosa Molas. A més, s’ha entregat un accèssit a Nazareth Cota de 1r de l’ESO de l’IES Serra d’Espadà.

En l’entrega de premis, a la qual també ha assistit l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, la regidora d’Educació, Encarna Ribes, ha elogiat la creativitat dels jóvens estudiants, alhora que ha valorat l’alta participació. Així mateix, Ribes ha agraït la col·laboració de tots els centres i l’aposta per una educació plena de cultura.

Després de la presentació, l’alcalde Ximo Huguet, acompanyat per Ribes, la reina infantil i la seva cort d’honor, ha visitat la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura, on es troba una mostra que recull les targetes més destacades d’enguany i que romandrà oberta al públic fins al 5 de gener.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.