Onda acomiada l’any amb múltiples proves d’atletisme fomentant una ciutat saludable

L’Ajuntament d’Onda, des de la regidoria d’Esports que gestiona Francisco Chalmeta, ha mostrat el seu suport al Club d’Atletisme local, en l’organització de múltiples proves d’atletisme que es realitzaran en el municipi en les pròximes dates nadalenques.

El regidor de l’àrea esportiva ha assegurat que l’Ajuntament continua col·laborant amb els preparatius de tots els esdeveniments esportius que se succeïsquen en la ciutat. “D’aquesta manera, des de l’equip de govern fomentem la pràctica saludable de l’atletisme com a esport aeròbic, promovem l’esport popular entre els onders, alhora que captem la participació de corredors d’altres localitats i integrem la ciutat en altres circuits amb l’objectiu de tindre un impacte turístic important i que projectarà també a l’exterior la idea que Onda és una ciutat saludable”, ha afirmat Chalmeta.

Sota aquestes premisses, el regidor d’esports, junt amb Andrés Tomaseti, secretari del Club d’Atletisme Onda, han donat a conèixer les dates dels pròxims esdeveniments que han organitzat.

El dia 10 de desembre, es farà la segona prova de la II LLIGA 6forRUN, que serà un Cross, entre la pista i contornada, des de les 11.00 fins a les 13.30 hores.

El pròxim 27 de desembre, a les 11.00 hores, se celebrarà el II Cross Navideño Escuela CA Onda per a categories inferiors de 5 a 16 anys, en les pistes d’atletisme i contornada, amb trofeus als tres primers de cada categoria i medalles per a la resta de participants.

Enguany, la XIII edició de la San Silvestre d’Onda serà el 29 de desembre, a les 19.30 hores. La carrera popular i familiar tindrà tret d’eixida en la plaça el Pla i al finalitzar es repartirà entre els participants xocolate i coca per a reposar forces. També hi haurà premis a les tres millors disfresses i un sorteig especial entre els corredors.

I entre les diverses carreres que s’han planificat per a l’inici de l’any 2017, com l’I Cross Ciutat Onda autonòmic i Provincial o l’XI Circuit Provincial Diputació de Muntanya, destaca la segona edició del 5K del circuit ‘Cada vez más mujeres’. El 21 de gener, a les 17.00 hores, es disputarà aquesta prova que organitza l’Ajuntament amb la col·laboració del CA Onda i es tracta d’un circuit que va nàixer amb la vocació d’augmentar la població femenina en aquest tipus de proves.

Finalment, Chalmeta ha volgut implicar a tota la ciutadania en el desenvolupament de tots aquest esdeveniments, “sent unes jornades dirigides també a espectadors, amb una oferta d’activitats perquè el públic anime els participants de cada prova i gaudi al màxim d’aquest esport”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.