L’alumnat d’Onda mostra en una exposició ‘Els Fruits de la Tardor’

  • L’Ajuntament manté la programació educativa dels escolars onders a través d’aquesta activitat inclosa en el programa ‘Al voltant dels taulells’

Des d’avui i fins al pròxim 8 de gener, el Museu del Taulell ‘Manolo Safont’ acull l’exposició ‘Fruits de la Tardor’. Els alumnes de segon de Primària dels col·legis d’Onda han inaugurat aquesta exposició, que s’emmarca en el programa ‘Al voltant dels taulells’, en el qual estan inclosos dos cicles més que es realitzen al llarg del curs: ‘Els oficis’ i ‘Sotabalcons’.

A l’acte, que ha tingut lloc aquesta vesprada, han acudit l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i la regidora d’Educació de l’Ajuntament, Encarna Ribes, que han pogut comprovar els treballs que han elaborat aquests xicotets artistes. Centenars d’estudiants han participat en aquesta activitat, amb la qual han après dos entorns: la ceràmica i els fruits de la tardor. Al llarg del primer trimestre del curs, els escolares onders han arreplegat informació sobre la flora típica de la tardor, com la garrofa, el margalló o la taronja, i sobre la ceràmica d’Onda, per a després elaborar en l’aula el seu propi centre de taula compost per peces ceràmiques que representen aquests fruits.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.