L’Ajuntament reconeix el treball dels voluntaris i les ONG locals amb un homenatge

  • Onda exalta la labor dels veïns i entitats que treballen de forma desinteressada ajudant a qui més ho necessita

Aquesta vesprada ha tingut lloc en el sala La Cassola de la Casa de Cultura d’Onda un homenatge organitzat per l’Ajuntament, que pretén ser un reconeixement als veïns i entitats que treballen desinteressadament ajudant als altres. El regidor de Voluntariat de l’Ajuntament, Francisco Chalmeta, ha mostrat el seu agraïment en nom d’Onda a totes aquestes ONG i voluntaris, que han sigut els protagonistes d’un emotiu acte en el qual s’ha projectat un vídeo explicatiu sobre la labor que realitzen i la voluntària Rosarín Roca ha llegit un commovedor text, dedicat a aquest col·lectiu, escrit pel poeta local Javier Aguilella.

Entre els homenatjats es trobaven els membres del programa municipal ‘Voluntariat per Onda’, així com les entitats següents: ONG Santa Bárbara, Asociación Castellón Contra el Cáncer (ACCC), Asociación Española Contra el Cáncer (AECC), Cruz Roja, ONG Karit, Asociación y ONG Quisqueya (Acción social y Cooperación al desarrollo), Cáritas Interparroquial, Manos Unidas, Asamanu África i ONG Delwende.

Amb aquest acte no sols recordem el treball que exerceixen de forma desinteressada amb els que més ho necessiten. També tenim com a objectiu promoure la cultura de la solidaritat”, ha afirmat Chalmeta. En aquesta línia, el regidor ha explicat que “de la solidaritat i l’esforç d’aquells que inverteixen el seu temps a fer feliços als altres, ha nascut el programa ‘Voluntariat per Onda’ que, des de la seva presentació, està tenint molt bona acollida i, a més d’unir-se més voluntaris, són diversos els municipis que s’han interessat en aquesta iniciativa que serveix com a ferramenta per a canalitzar i estimular la consciència solidària entre els conciutadans”.

Per a concloure l’acte, l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, també ha volgut traslladar l’agraïment de l’Ajuntament a aquestes entitats que “de forma altruista dediquen el seu temps i ajuda als que més ho necessiten”, així com per “formar part del teixit associatiu de la ciutat i ser una peça fonamental de vertebració de la societat ondera”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.