L’Ajuntament facilita la conciliació de la vida familiar i laboral amb una nova edició d’Escoleta de Nadal

  • El servei municipal es realitzarà del 27 i el 30 de desembre i del 2 al 5 de gener per a xiquets d’entre 3 i 12 anys

L’Ajuntament d’Onda facilitarà que les famílies onderes es beneficien d’activitats per a conciliar la vida laboral i familiar durant el Nadal amb una nova edició d’Escoleta de Nadal. Així ho ha anunciat aquest matí la regidora d’Educació del consistori, Encarna Ribes, qui ha explicat que “es tracta d’un servei dirigit a menors empadronats en el municipi, de 3 a 12 anys, que té entre els seus objectius que els xiquets i xiquetes realitzen activitats lúdiques i educatives en un programa de conciliació de la vida laboral i familiar”.

Del 27 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener, el consistori ofereix activitats en horari de 9.00 a 13.00 hores, dirigides a l’alumnat de P3, P4 i P5 d’infantil, i de primer a sisè de primària, que es desenvoluparan en el CEIP Pius XII. En aquesta edició també s’ofereix un servei extra pel que els xiquets poden avançar la seva entrada a les 7.45 hores o retardar l’eixida de l’escoleta a les 14.15 hores, de forma gratuïta. Així mateix, es posa a disposició de les famílies un servei de menjador, per 5,60 euros cada dia. El cost de la matrícula per cada una de les dues setmanes és de 14,40 euros, però el preu serà menor en funció del nombre de germans que s’apunten.

El termini d’inscripció, a partir del dia 12

Les famílies interessades en que els seus fills participen, poden realitzar la prescripció a partir del dia 12 i fins al 14 de desembre, de 12.00 a 14.00 i de 18.00 a 20.00 hores, en el Local d’Associacions del carrer Safona. A més, també es podrà realitzar mitjançant Internet, a través de la web de l’Ajuntament: www.onda.es.

El 15 de desembre es publicarà la llista d’admesos i la matrícula serà el 16 i 19 de desembre en la Casa de la Cultura. Abans de l’inici de l’escoleta, el dia 20, es realitzarà una reunió informativa amb els familiars. 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.