L’Ajuntament d’Onda inicia les obres de peatonalització del Camí Castelló

L’Ajuntament d’Onda prossegueix amb el seu pla de millora de la ciutat i de facilitar la vida als veïns del municipi i la seva convivència amb el tràfic rodat. D’aquesta manera, el consistori ha iniciat aquesta setmana les obres del Camí Castelló, que consisteixen bàsicament en l’adequació del carrer perquè mantinga la mateixa estètica que la resta de carrers del centre històric, la seva peatonalització i la instal·lació prèvia de les canalitzacions per al futur soterrament de l’estesa elèctrica.

La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Onda, Marta Piquer, ha informat que aquesta actuació, “amb la qual s’atendrà una demanda històrica dels veïns de municipi”, té un termini d’execució de 2 mesos i un cost de 145,154,07 euros. Així mateix ha recordat que el passat mes d’abril es va dur a terme l’execució de la intervenció arqueològica. Una vegada eliminat el tràfic rodat del carrer, excepte per a residents i urgències, un equip arqueològic va realitzar tres tastos de 4×4 metres, amb una superfície de 48m², per a posteriorment realitzar el dibuix arqueològic amb geoposicionament, desallotjament de terra i una memòria científica. “L’informe arqueològic corresponent es va remetre a la Conselleria de Cultura perquè els tècnics indicaren quin era el procediment que s’ha de seguir amb les restes que es van trobar en el subsòl pròxim al Molí del Bassó i una vegada aprovat l’inici de les obres, s’han iniciat aquest dimecres”, ha afirmat la regidora d’urbanisme.

Finalment, Piquer s’ha mostrat satisfeta per aquest nou pas que reflectix “l’aposta de l’equip de govern per la peatonalització progressiva del centre històric, tenint com a objectiu dinamitzar la zona i fer-la més accessible als veïns”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.