L’Ajuntament d’Onda concedeix 85.000 euros en ajudes a les guarderies

  • L’equip de govern aposta per una educació infantil justa i de qualitat aprovant aquestes ajudes econòmiques per al curs escolar 2016-2017

L’Ajuntament d’Onda, en Junta de Govern, ha aprovat la concessió d’ajudes econòmiques per a les Escoles Infantils que realitzen programes esportius i culturals per a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys del curs escolar 2016-2017.

Així ho ha anunciat la regidora d’Educació del consistori, Encarna Ribes, qui ha recordat que en aquest exercici, l’equip de govern ha augmentat la quantia d’aquesta ajuda econòmica i ha allargat el període fins al mes de juliol per a cobrir les necessitats de les famílies onderes. En aquest sentit, la regidora ha destacat que “la quantia de l’ajuda és de 50 euros mensuals per cada alumne que haja participat en el programa i comprèn des del mes de setembre del 2016 fins a juliol de 2017”. Dita quantitat, que s’ha vist augmentada respecte a anys anteriors, serà descomptada directament de la quota mensual que paguen els pares i mares o tutors legals dels menors. La regidora que gestiona l’àrea d’Educació de l’Ajuntament ha assegurat que, “d’aquesta manera, tots els usuaris tindran clar el cost mensual de la seva escola i de les ajudes que percep de l’Ajuntament”, ja que “els centres escolars emetran un rebut mensual en què aniran reflectits totes aquestes dades”.

Després de les sol·licituds presentades per les escoles infantils i la seva aprovació en Junta de Govern, la concessió d’aquestes ajudes aconseguix un import total de quasi 85.000 euros, que es pagaran mensualment al llarg del curs escolar a cada centre infantil. Amb aquest nou procediment, l’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet “realitza un esforç econòmic dotant l’ajuda de més import i aconseguix agilitzar els tràmits a la ciutadania”. L’equip de govern demostra d’aquesta manera la seva aposta per “fomentar la igualtat entre la societat ondera, per una educació de qualitat” i agraïx la labor s’exerceixen aquestes escoles infantils per “la seva magnífica labor pedagògica en aquesta etapa educativa de 0 a 3 anys que és tan important per als xicotets”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.