L’Ajuntament afavoreix la integració dels xiquets amb mobilitat reduïda en les àrees de joc

  • El consistori instal·la jocs infantils adaptats en la plaça 8 de Març. Amb aquest són tres els parcs en els quals ha actuat l’equip de govern perquè tots els xiquets d’Onda puguen divertir-se independentment del grau de mobilitat

L’Ajuntament d’Onda, a través de l’àrea d’Urbanisme que gestiona la regidora Marta Piquer, ha instal·lat uns jocs infantils adaptats en la plaça 8 de Març, que poden ser utilitzats indistintament pels xiquets del municipi, independentment del grau de mobilitat d’aquests. “L’objectiu és que puguen gaudir dels gronxadors com la resta dels xiquets i, al mateix temps, facilitem la relació amb altres persones, quelcom fonamental per a l’evolució i integració d’aquests menors”, ha assegurat Piquer.

La Regidoria d’Urbanisme ha contractat a l’empresa local Reinsu Sl per a executar aquesta obra que ha tingut una inversió de 12.000 euros i que ha dotat al parc de dos cavallets i un balancí, que es troben ubicats junt amb la resta de jocs ja instal·lats. D’aquesta manera, l’equip de govern contínua amb les actuacions de millora en les zones verdes de la ciutat i afavoreix la integració dels xiquets i xiquetes del municipi amb mobilitat reduïda en les àrees de jocs públiques. A més de complir amb una de les peticions d’Esquerra Unida, l’Ajuntament dota un parc més de la ciutat amb aquest tipus de jocs. Des de l’entrada al govern dels socialistes, ja són tres el punts d’Onda que compten amb gronxadors adaptats. En aquest sentit, la regidora ha assegurat que, “als jocs adaptats de la plaça 8 de Març, Cristo Obrero i plaça Madrid, prompte se sumarà els del Racholar de Matilda”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.