Els majors d’Onda reben els diplomes de participació en els tallers municipals

La tinent d’alcalde de Serveis a la Ciutadania de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, ha entregat a 178 majors del municipi els diplomes que acrediten la seva participació en els tallers de memòria, de ceràmica per a les mans i de sevillanes.

En el Centre Integral de Majors (CIM) s’ha celebrat la clausura dels tallers que s’han impartit en aquest primer trimestre de curs. Concretament, un total de 115 usuaris, repartits en sis grups, han exercitat la seva memòria amb un taller específic per a això. Així mateix, 42 majors s’han beneficiat de l’últim taller de ‘Ceràmica per a la mobilitat de les mans’, en el qual els usuaris derivats pels fisioterapeutes del centre han realitzat activitats de recuperació i millora de mobilitat, usant material ceràmic. Finalment, altres 21 usuaris han aprés a ballar en el taller de sevillanes.

Per a la regidoria que gestiona Ribes “és una prioritat el benestar dels nostres majors”, per la qual cosa assegura “no haver escatimat a destinar recursos, tant humans com econòmics, per a millorar la seva qualitat de vida i afavorir les seves oportunitats de desenvolupament per a un dia a dia més saludable”. Per a l’equip de govern és essencial millorar l’atenció a una població de cada vegada major edat i, per això, “s’ha ampliat l’oferta d’oci i formació per al seu avanç”. La regidora ha valorat “molt positivament” l’augment de participants en aquest trimestre respecte al curs anterior, així com la gran acollida que ha tingut un nou taller de sevillanes, “que ha aconseguit el nombre màxim de participants que la monitora podia atendre”.

Finalment, Ribes ha felicitat a aquests onders “per la seva implicació en totes les activitats programades, que espere els hagen resultat molt profitoses, i formen part del compromís de l’Ajuntament amb la qualitat de vida i benestar dels nostres majors”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.