Els escolars d’Onda celebren el Nadal interpretant cançons nadalenques

  • 320 alumnes de Primària dels col·legis del municipi participen en aquesta activitat que està inclosa en el programa “Música a l’Escola”

L’esperit nadalenc ha invadit Onda aquest matí. Quasi 320 escolars de 4t de Primària dels centres escolars del municipi i alumnat de 3r i 5è de Primària del Col·legi Rosa Moles han amenitzat els principals carrers de la ciutat interpretant cançons nadalenques.

‘Nadales al carrer’ és una activitat que forma part del programa ‘Música a l’Escola”, que té com a objectiu impulsar la vocació musical dels més xicotets. Els cors han actuat en els llocs més concorreguts de la ciutat com són la Font de Dins, el Raval de Sant Josep, el Pla o la Plaça Espanya. Acompanyats de flautes o guitarres, i inclús ballant, han aconseguit captar l’atenció dels veïns d’Onda i han animat les compres nadalenques en el Mercat Municipal.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, que ha repartit dolços als xiquets que han cantat nadales en el Mercat Municipal, ha afirmat que “amb aquesta iniciativa es pretén col·laborar en la recuperació del tradicional cant nadalenc en els carrers interpretat pels escolars”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.