90 jóvens participen en la II Cross Nadalenca d’Onda

  • En diferents instal·lacions municipals s’han realitzat multitud d’activitats esportives on els més menuts han gaudit d’un gran ambient

Aquest matí a Onda s’ha viscut un bon ambient esportiu. Concretament, a les 11 hores, en les pistes d’atletisme de l’Olímpic i la contornada, s’ha celebrat el II Cross Nadalenc Escola CA d’Onda, on els jóvens han pogut competir en diferents carreres. Les proves han comptat amb 90 participants de categories inferiors, amb edats de 5 a 16 anys.

En aquest esdeveniment esportiu ha estat present el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Onda, Paco Chalmeta, qui ha visitat també el camp de La Cossa i el campus de futbol del CF Racing Onda, on també s’han realitzat activitats. En finalitzar, el regidor ha entregat els trofeus als tres primers guanyadors de les carreres de cada categoria i la resta de participants ha rebut una medalla. Chalmeta ha valorat positivament l’alta participació i espera que aquesta cresca en pròximes edicions.

Aquesta activitat està inclosa en la programació nadalenca de la ciutat, que tanca l’any amb la XIII edició de la San Silvestre. La carrera popular i familiar tindrà tret d’eixida en la plaça el Pla el pròxim 29 de desembre, a les 19.30 hores. En finalitzar es repartirà entre els participants xocolate i coca per a reposar forces. També hi haurà premis a les tres millors disfresses i un sorteig especial entre els corredors.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.