178 majors d’Onda milloren la seva qualitat de vida amb els tallers que organitza l’Ajuntament

La tinent d’alcalde de Serveis a la Ciutadania de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, ha destacat la gran acceptació dels tallers que estan realitzant els usuaris del Centre Integral de Majors (CIM) de la localitat durant el primer trimestre del curs 2016/2017.

Per a Ribes, les accions que desenvolupa l’equip de govern amb els majors de la ciutat durant aquest últim any, “han sigut fruit d’un treball conjunt. Després d’escoltar les peticions i valorar les necessitats dels usuaris, hem mantingut els cursos de l’any passat i ampliat l’oferta amb un nou taller”. Per a la regidoria que gestiona Encarna Ribes, “és una prioritat el benestar dels nostres majors, per la qual cosa no hem escatimat a destinar recursos, tant humans com econòmics, per a millorar la seva qualitat de vida i afavorir les seves oportunitats de desenvolupament per a un dia a dia més saludable”. Per a la tinent d’alcalde, la bona coordinació entre els tècnics municipals, els monitors, els usuaris i l’equip de govern, s’ha traduït en “un increment d’usuaris en els tallers de memòria i ceràmica i s’ha aconseguit un ple absolut en el nou curs de sevillanes”.

Concretament, un total de 115 usuaris, repartits en sis grups, exerciten la seva memòria amb un taller específic per a això. Així mateix, 42 majors es beneficien de l’últim taller de ‘Ceràmica per a la mobilitat de les mans’, en el qual els usuaris derivats pels fisioterapeutes del centre realitzen activitats de recuperació i millora de mobilitat, utilitzant material ceràmic. Finalment, altres 21 usuaris estan participant en el taller de sevillanes, aconseguint el nombre màxim de participants que la monitora pot atendre. Abans de finalitzar l’any, aquest 178 usuaris rebran els diplomes que els acredita haver participat en aquest tallers i gaudiran d’una festa de fi de curs.

La regidora ha conclòs dient que “les persones majors tenen un paper protagonista en la nostra acció de govern i esta prioritat es continuarà reflectint en l’oferta d’oci i formació per al seu desenvolupament, que mantenim respecte a altres edicions i que hem incrementat en l’últim any”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.