Onda impulsa el turisme amb un atractiu programa d’activitats gastronòmiques

  • L’Ajuntament i Hosturionda uneixen esforços i presenten el ‘Novembre gastronòmic’ que inclou master class, cicle de cine, mostra de teatre, la Ruta de la Tapa, concurs d’arròs passejat o degustacions en el Mercat Municipal

El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Onda, Ángel Badenas, ha presentat aquest matí junt amb un representant d’Hosturionda, Manuel Llorens, el nou programa que han elaborat conjuntament per a dinamitzar el turisme en la localitat durant tot el mes de novembre.

Sota el lema ‘Novembre Gastronòmic’, des de l’àrea de Dinamització Econòmica, de la que és responsable Badenas, i l’associació local, s’han organitzat multitud d’activitats molt atractives amb l’objectiu que tant onders com visitants descobrisquen i assaborisquen la rica i diversa gastronomia que ofereix Onda. “La nostra ciutat té una capacitat immensa d’oferir producte de proximitat i l’Ajuntament, junt amb Hosturionda, ha treballat per a crear una nova oportunitat que genere llocs de treball”, ha afirmat el tinent d’alcalde.

Encenem els fogons i posem el nostre granet d’arena perquè les cuines dels hostalers de la ciutat no paren ni un sol mes. Per a això, proposem una nova experiència que comptarà amb noves master class de cocteleria amb productes de proximitat, una variada programació cultural que inclourà un cicle de cine i una mostra de teatre, la consolidada Ruta de la Tapa, un concurs d’arròs passejat o degustacions en el Mercat Municipal”, ha explicat Badenas, qui ha destacat d’aquest variat programa entorn de la gastronomia la ‘Trobada d’experiències gastronòmiques de proximitat’, que es durà a terme el 14 de novembre en el Museu del Taulell Manolo Safont. “A més d’una ponència sobre la nova llei d’agricultura a càrrec del secretari autonòmic Francisco Mulater, i una taula redona per a donar a conèixer els beneficis del producte de proximitat conegut com ‘KM0’, el reconegut xef Nicolás Barrera impartirà una sorprenent master class de cuina”, ha assegurat Badenas.

Finalment, el tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica ha recalcat l’important que és per a l’equip de govern de Ximo Huguet “unir forces entre els sectors de l’hostaleria local i el turisme, així com implicar a tots ells en les campanyes que es realitzen a nivell municipal, a fi d’aconseguir que Onda torne a ser un referent a nivell provincial”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.