L’Ajuntament millora la senyalització turística d’Onda en el centre històric i el castell

  • L’equip de govern continua treballant en el Pla Estratègic que posicionarà millor al municipi en el mercat turístic

L’Ajuntament d’Onda ha millorat la senyalització turística en el centre històric i el castell. Així ho ha anunciat el tinent d’alcalde de l’àrea de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, qui ha informat que s’han instal·lat senyals en les entrades al nucli urbà per a dirigir al visitant del castell a la Tourist Info, a la plaça Almodí, a ‘Les escaletes dels gats’ o a l’aparcament de l’antic cine Paradís.

Aquesta iniciativa municipal sorgeix de les peticions dels visitants al municipi, els qui han traslladat en alguna ocasió a la Tourist Info la dificultat per a completar una visita circular, que començava en la plaça Almodí o Font de Dins i que finalitzava en el castell. “La senyalització existent no era prou. Ara, amb la instal·lació de nous suports informatius hem activat les visites autoguiades que permetran al turista accedir de forma més intuïtiva als punts més representatius del centre històric d’Onda i al castell, que són alguns dels productes turístics culturals més importants del nostre municipi”, ha destacat Badenas.

D’aquesta manera, l’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet, ha dut a terme aquesta acció que ha suposat una inversió de quasi 12.500 euros i que potenciarà el nucli urbà d’Onda i afavorirà la mobilitat dels turistes. En aquest sentit, el tinent d’alcalde ha assegurat que “la implantació d’aquestes senyals forma part d’una estratègia que comportarà conseqüències positives d’índole econòmica, social i urbana”, alhora que ha assegurat que “hem aconseguit el nostre objectiu: transmetre una informació clara i útil que ajude a multiplicar els valors de la nostra destinació turística”.

Continua elaborant-se el Pla Estratègic de Turisme participatiu

A més d’aquesta millora, l’equip de govern continua treballant en el Pla Estratègic de Turisme de la ciutat. El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, ha presidit una reunió a la qual ha assistit l’equip redactor del projecte de la Universitat Jaume I (UJI), així com representants del sector de l’hostaleria i turisme d’Onda. Durant la sessió, el director de Gabinet d’Estudis Turístics de la UJI i director del projecte, Diego López, va informar sobre els resultats arreplegats en la jornada de sensibilització que es va realitzar en el mes d’octubre i dels qüestionaris que els agents socials i econòmics d’Onda han respost durant les últimes setmanes.

Badenas ha recordat que per a aquesta jornada, l’equip de govern va convocar polítics, tècnics municipals, empresaris, arquitectes i veïns del municipi per a arrancar “entre tots aquest projecte que posicionarà Onda en el mercat turístic”. En aquesta línia, Badenas ha conclòs dient que “tots els suggeriments s’estan analitzant i s’aportaran en el potent pla estratègic que l’Ajuntament està elaborant junt amb la UJI”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.