L’Ajuntament d’Onda presenta la seva programació cultural fins al final del Nadal

  • El municipi programa actes de tot tipus i per a tots els gustos, com a musicals, concerts, contacontes, exposicions o cine d’estrena

L’Ajuntament d’Onda ha presentat avui l’ampli programa d’activitats que s’ha dissenyat per a les pròximes Festes de Nadal i Reis pensades per a totes les edats i gustos. La tinent d’alcalde de Promoció Cultural, Encarna Ribes, ha avançat que “com ja ve sent tradicional, l’encesa de la il·luminació nadalenca serà l’acte que donarà inici a les festes de Nadal a Onda”. La reina de la Fira 2016, Paula Roldán, serà l’encarregada d’encendre les llums el proper dia 2 de desembre, en el Pla, a partir de les 19.00 hores. A continuació, en la sala d’exposicions del Centre d’Ocupació i Cultural, s’inaugurarà la mostra del ‘Concurs de fotografies de la Fira d’Onda’, amb el seu corresponent lliurament de premis als millors treballs.

Així mateix, Ribes ha anunciat que des del 3 de desembre fins al 7 de gener de l’any que ve, tant veïns com visitants podran divertir-se en família amb desenes d’activitats. “Convidem a tota la ciutadania a gaudir d’aquesta programació nadalenca que inclou actes de tot tipus, com a musicals, concerts, contacontes, exposicions o cine d’estrena”, ha destacat la tinent d’alcalde. Per exemple, el Teatre Mònaco serà l’escenari de grans representacions i musicals. El diumenge 11, a les 19.00 hores, tindrà lloc el musical infantil ‘El libro de la selva’. El dissabte 17, a les 22.30 hores, es realitzarà un tribut a ‘Mecano: Hijos de la lluna’, i el dimarts 27, es faran dos passes del musical ‘Blancanieves’, a les 17.00 hores i a les 19.30 hores. Amb l’entrada de l’any, el dilluns dia 2, els més menuts ho passaran en gran amb les cançons de Dani Miquel, a partir de les 17.00 hores. Després de l’actuació rebran als patges reals amb molta il·lusió.

Per la seva banda, La Cassola continuarà acollint el millor cine i en el Teatre Mònaco es projectaran pel·lícules d’estrena. ‘Un monstruo viene a verme’, ‘Animales fantásticos y dónde encontrarlos’, ‘Ice Age: el gran cataclismo’ o ‘Zipi y Zape y la isla del capitán’, són alguns dels films que formen part de la cartellera d’Onda.

L’ambient festiu es trasllada també als carrers d’Onda i al Pavelló Víctor Cabedo. A més del tradicional ‘Mercat de Nadal’ que s’instal·larà en la ciutat del 16 al 18 de desembre, tant veïns del municipi com a visitants podran ballar al so de les millors orquestres de la província. Amb entrada gratuïta, el dia 24 de desembre actuarà l’Orquestra Módena, el dia 31 serà el torn de l’Orquestra Marengo i el 5 de gener tocarà l’Orquestra La Pato.

L’Ajuntament d’Onda espera que tots aquells visitants que es desplacen en aquestes dates al municipi i tots els onders puguen passar uns dies en família gaudint de les activitats programades. “Aquestes són algunes de les iniciatives municipals que proposem. Per a aquells que vulguen conèixer l’agenda completa de Nadal només han de visitar la web de l’Ajuntament, www.onda.es, on es publicaran detallats tots els actes”, ha conclòs la tinent d’alcalde.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.