L’Ajuntament d’Onda insta els propietaris de solars abandonats que complisquen amb la normativa

  • L’ ajuntament ha emés una notificació als propietaris, 51 dels quals ja ha realitzat tasques de neteja als seus solars

L’Ajuntament d’Onda, a través de l’àrea de Territori i Sostenibilitat ha posat en marxa una actuació d’adequació dels solars i parcel·les que es troben en estat d’abandó per a garantir la seguretat i la salubritat als veïns de la ciutat. Així ho ha explicat l’edil delegat de l’àrea de Territori, Ángel Badenas, qui ha declarat que després de l’aprovació de la nova ordenança municipal, en la passada sessió plenària, l’equip de govern s’ha compromés a posar-se en contacte amb els amos de les parcel·les perquè escometen les corresponents tasques de neteja.

Badenas ha explicat que la ciutat d’Onda compta amb un total de 179 solars afectats, als propietaris del quals, des del consistori, se’ls ha remés una notificació per la qual se’ls insta que complisquen amb les seues obligacions arreglant els terrenys per a evitar que es puguen generar plagues.

En este sentit l’edil, hi ha assenyalat que “hi ha una sèrie de solars no construïts situats en zona urbana, que per la crisi no han arribat a edificar-se, amb la conseqüència per als propietaris que han de mantindre i arreglar-los perquè no generen un problema de seguretat e higiene que puga afectar els veïns”.

Així, doncs, 51 solars ja han sigut adequats i altres 3 han informat de què procediran pròximament a realitzar les corresponents tasques de neteja.

Per la seua banda Badenas ha conclòs afirmant que “encara que és una obligació dels propietaris realitzar eixes tasques de neteja, des de l’Ajuntament es continuarà fent l’esforç de contactar amb els propietaris enviant avisos i notificacions perquè els solars queden adequats basant-se en la nova ordenança municipal”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.