L’Ajuntament d’Onda impulsa el comerç local amb una nova edició del ‘Mercat de Nadal’

  • El mercat nadalenc, que se celebra del 16 al 18 de desembre, se suma al complet programa d’actes culturals que ha organitzat l’Ajuntament per a aquest període festiu, i que inclou musicals, concerts, contacontes, exposicions o cine d’estrena

Del 16 al 18 de desembre, els onders i els veïns d’altres poblacions tenen una cita amb el Nadal a Onda. Amb una nova edició del ‘Mercat de Nadal’, l’Ajuntament ha volgut animar als ciutadans a “dinamitzar” l’economia local gràcies a aquesta iniciativa que fa del centre de la ciutat un lloc “més atractiu i familiar”. Així ho ha anunciat aquest matí davant dels mitjans de comunicació el tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Onda, Ángel Badenas, qui ha presentat el programa d’activitats que es desenvoluparan aqueix cap de setmana i que se sumen al complet programa d’actes culturals que ha organitzat el consistori per als mesos de desembre i gener, i que inclou musicals, concerts, contacontes, exposicions o cine d’estrena.

Amb una inversió municipal de quasi 30.000 euros, l’equip de govern pretén “oferir activitats per a totes les edats i recolzar al comerç de la localitat”. En aquesta ocasió, estaran presents 23 comerços d’Onda i per segon any consecutiu tornaran a situar-se en el Raval de Sant Josep. En aquest sentit, Badenas ha recordat que després d’escoltar les reivindicacions dels comerços participants, l’any passat es va canviar la ubicació del mercat, que en edicions anteriors se celebrava en la plaça Espanya. “Atès que l’any passat va donar molt bons resultats, entre tots hem decidit mantenir aquest emplaçament, on se celebraran tallers infantils, passejos en animals, l’actuació musical de ‘Trobadorets’, un concert de la Banda de la SAMVO, la celebració del Dia de la foto amb l’agrupació l’Art de la Llum, o espectacles circenses”, ha destacat el tinent d’alcalde. L’horari del ‘Mercat de Nadal’ serà de 17.30 a 21.00 hores el divendres, mentre que el cap de setmana serà de 10.30 a 14.00 hores i de 17.30 a 21.00 hores.

Aquesta iniciativa forma part de les accions del govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet en suport al sector serveis i turístic d’Onda i que tenen lloc pràcticament tots els mesos de l’any. “Aquest cap de setmana finalitza la primera edició del Novembre Gastronòmic, que inclou la Ruta de la Tapa, i ja estem treballant en accions concretes que no sols es materialitzen en noves visites de turistes. Treballem perquè els onders gaudisquen, coneguen la gran oferta de productes i serveis dels quals disposen els nostres comerços i establiments i d’aquesta manera es generen llocs de treball”, ha conclòs Badenas.  

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.