L’Ajuntament d’Onda adquireix dues motos per a la Policia Local

  • El consistori aposta per la renovació progressiva de la flota de vehicles per a garantir la seguretat de tots els onders i millorar la convivència ciutadana.

La Policia Local d’Onda ha vist augmentada la seva flota de vehicles gràcies a la recent adquisició, per part de l’Ajuntament, de dues noves motos que ajudaran als agents a realitzar tasques de vigilància en el terme municipal. Així ho ha assenyalat la regidora de la Policia Local de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, qui ha informat que “són les dues primeres, a falta d’altres dos que arribaran a principi d’any”. Les motos se sumen a la flota de vehicles de la Policia Local, que està composta per 5 turismes, 8 motocicletes, 3 bicicletes, 1 pick up i 1 tot terreny.

L’Ajuntament d’Onda ha realitzat una inversió de quasi 11.000 euros en aquests dos vehicles que han sigut adquirits en una empresa local. “Amb això s’ha posat en valor el treball diari que realitza la Policia Local en el nostre municipi a fi de garantir la seguretat de tots els onders i millorar la convivència ciutadana, apostant per la renovació progressiva de la seva flota de vehicles, per a dotar als seus agents dels millors mitjans materials per a l’exercici de la seva activitat”.

Per la seva banda l’Intendent Principal Cap de la Policia Local, Miguel Ángel Izquierdo, ha considerat l’adquisició d’aquestes motocicletes com “un pas important a l’hora de fer front als requeriments del ciutadà, adequant l’orografia del nostre municipi al vehicle que millor s’adapta a les distintes zones”. En aquest sentit, Izquierdo ha informat que els vehicles subministrats de la marca Suzuki Burgman, tenen una cilindrada de 250 cc. i “es basen en el concepte de scooter, amb un disseny que ofereix un fàcil maneig i accés ràpid a qualsevol zona del nucli urbà”. Així mateix, ha assenyalat que “per al terme i zona de muntanya, la Policia Local disposa del pick up, i per a la zona del castell comptem amb les bicicletes”.

Nous jupetins de protecció per a la Policia Local

A més de la renovació del parc mòbil policial, l’Ajuntament adquirirà nous jupetins de protecció per a la Policia Local per a contribuir a augmentar les condicions de seguretat dels agents. Aquest equipament serà de caràcter unipersonal per als policies i cada un d’ells posseirà una talla pròpia i estaran adaptats per sexes. “Es proporcionarà un jupetí antibales a cada agent, principalment entre les unitats que exerceixen funcions de seguretat ciutadana. És a dir, les que estan a peu de carrer i tenen la necessitat prioritària de comptar amb aquest element de seguretat, per la qual cosa passarà a formar part de la dotació personal de cada policia”, ha conclòs Izquierdo. 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.